Πάει για Απρίλιο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάντελ

Νέα… μάλλον θετικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάντελ, καθώς η διοργάνωση του 2023 είναι εξαιρετικά πιθανό να διεξαχθεί τελικά τον προσεχή Απρίλιο. Αυτή η εξέλιξη, αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, εφόσον προκύψει θα σημαίνει απλώς πως το σπουδαίο τουρνουά θα διεξαχθεί, έστω και με πολύμηνη καθυστέρηση και δεν θα ματαιωθεί πλήρως.

Αρχικά, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επρόκειτο να διεξαχθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Πλησιάζοντας σε εκείνες τις ημέρες και με τις βασικές λεπτομέρειες

ακόμη να παραμένουν άγνωστες, αποφασίστηκε εν τέλει η διοργάνωση να μετακινηθεί στις αρχές του 2024, πριν την έναρξη του Premier Padel.

Ωστόσο, ούτε το τελευταίο διάστημα υπήρξε κάποια ενημέρωση των Εθνικών Ομοσπονδιών ή των παικτών, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν τη διοργάνωση ως οριστικά ματαιωθείσα. Έτσι, με την νέα… κινητοποίηση, προσφέρεται η ελπίδα πως τελικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023 θα γίνει.

Ως πιο πιθανή ημερομηνία φαντάζει η εβδομάδα 15-21 Απριλίου, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες -όπως βέβαια και η επισημοποίηση της διεξαγωγής του τουρνουά- αναμένονται το επόμενο διάστημα.

The post Πάει για Απρίλιο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάντελ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα