Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Fed Cup

Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του μεγάλου τελικού στο Fed Cup, που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Περθ της Αυστραλίας…

Αυστραλία και Γαλλία θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο φετινό τουρνουά, με την γηπεδούχο Αυστραλία, να έχει το πάνω χέρι, έχοντας στις τάξεις της την καλύτερη τενίστρια του 2019 και Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι.

Βέβαια, η Γαλλία είναι μια ομάδα με πολλές διακρίσεις στη διοργάνωση

και μόνο ευκαταφρόνητο εμπόδιο δεν θα είναι για τα “καγκουρό”, μιας και έχει και τον πολύπειρο Ζουλιάν Μπενετό, στη θέση του αρχηγού.

Η προεπιλογή από τους δυο captain έγινε και το πρόγραμμα είναι πλέον γνωστό. Μπάρτι και Τομλιάνοβιτς θα αγωνιστούν στα μονά για την Αυστραλία, Μλαντένοβιτς και Γκαρσία για τις φιλοξενούμενες.

Σε σκληρή επιφάνεια, σε outdoor, θα διεξαχθούν τα πέντε rubbers που θα κρίνουν ποια χώρα θα πάρει τα σκήπτρα από την Τσεχία στο Fed Cup. Οι Τσέχες είχαν κατακτήσει τον τίτλο πέρυσι, κερδίζοντας με 3-0 τις ΗΠΑ στον τελικό.

Η Αυστραλία ψάχνει τον πρώτο της τίτλο μετά το 1974 και τον 8ο συνολικά στην ιστορία της, ενώ η Γαλλία θέλει να κάνει δικό της τον 4ο τίτλο της και πρώτο μετά το 2003. Πιο πρόσφατη φιναλίστ, η Γαλλία, που είχε ηττηθεί στον τελικό του 2016.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 

05:00GR Τομλιάνοβιτς – Μλαντένοβιτς

06:30GR Μπάρτι – Γκαρσία

Κυριακή

05:00GR  Μπάρτι – Μλαντένοβιτς

06:30GR Tομλιάνοβιτς – Γκαρσία

08:00GR Μπάρτι/Στόσουρ – Μλαντένοβιτς/Γκαρσία

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Fed Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα