Οι αντίπαλοι των Φέντερερ, Ναδάλ

09:39 9/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ έμαθαν τους αντιπάλους τους στο 2ο γύρο του BNP Paribas Open

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα των αγώνων στο Indian Wells, με τις πρώτες αναμετρήσεις για το κάτω μέρος του ταμπλό στο πρώτο ATP Masters 1000 της χρονιάς.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, πέντε φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Πίτερ Γκόζοφτσικ, μετά τη νίκη του Γερμανού με 7-5, 6-4 επί του Αντρέα

Σέπι. Ο 29χρονος από το Μόναχο, Νο85 στον κόσμο, δέχθηκε τρία breaks αλλά κατάφερε να πετύχει δύο περισσότερα, φτάνοντας στην τελική επικράτηση μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά αγώνα.

Κόντρα στον Τζάρεντ Ντόναλντσον που αγωνίζεται με wild card, θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην έρημο της Καλιφόρνια ο τρεις φορές πρωταθλητής στο Indian Wells, Ράφαελ Ναδάλ. Ο 22χρονος Αμερικανός, Νο192 στον κόσμο, κέρδισε τον qualifier Ιάπωνα, Ίτο Τάτσουμα με 6-3, 7-5 και σφράγισε το ραντεβού με το Νο2 του ταμπλό στη φάση των “64”.

Οι δύο αιώνιοι του παγκοσμίου τένις, θα αγωνιστούν στο πρόγραμμα της Δευτέρας, με την ελπίδα όλων να επιβεβαιώσουν τον μεταξύ τους ημιτελικό στο πρώτο 100αρι της σεζόν.

Την πρώτη του Masters νίκη πέτυχε ο 19χρονος Αυστραλός, Αλεξέι Ποπίριν ο οποίος κέρδισε 7-6(7), 6-3 τον Ζαούμ Μουνάρ και συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία, προερχόμενος από τα προκριματικά.

Στο 2ο γύρο, το Νο131 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Νο8 του ταμπλό, Τζον Ίσνερ.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο της διοργάνωσης εξασφάλισαν επίσης και οι Μαναρινό, Τζόνσον, Λάγιοβιτς, Χουρκάτς, Άλμποτ και Κραϊνοβιτς.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Οι αντίπαλοι των Φέντερερ, Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα