Οι Wild Cards του Monte Carlo Masters

11:21 9/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Έγινε γνωστό από τους διοργανωτές του Monte Carlo Masters, ποιοι τέσσερις τενίστες θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά, με κάρτα ελευθέρας συμμετοχής.

Τέσσερις Wild Cards για το main draw του πρώτου χωμάτινου Masters της χρονιάς είχαν στη διάθεσή τους για να χορηγήσουν οι Μονεγάσκοι και μάλλον το έκαναν με εξαιρετικό τρόπο.

Πρώτος και καλύτερος, ο Λορένζο Μουσέτι.

Ο 19χρονος Ιταλός θα παίξει στο πρώτο χωμάτινο 1000αρι τουρνουά της καριέρας του την επόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του

από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, παρά το Νο90 στο οποίο βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Το ίδιο θα κάνει και ο 17χρονος Δανός, Χόλγκερ Βίτους Ρουν, Νο321 τενίστας στον κόσμο. Ο Ρουν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του 250αριου τουρνουά στο Σαντιάγκο της Χιλής, στις αρχές της χρονιάς, συστήνοντας τον εαυτό του στο ευρύ κοινό του τένις.

Ο Λούκα Πούιγ είναι ο τρίτος τενίστας που ανταμείφθηκε με Wild Card.

Ο Γάλλος δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση τους τελευταίους μήνες, όμως οι διοργανωτές του δίνουν την ευκαιρία να δείξει, γιατί το 2018 είχε φτάσει μέχρι και το Νο10 του κόσμου. Ο 27χρονος, βρίσκεται στο Νο84 αυτή τη στιγμή.

Τέλος, κάρτα ελευθέρας συμμετοχής χορηγήθηκε και ο Μονεγάσκος, Λούκας Καταρίνα. Ο 24χρονος τενίστας (Νο388) είχε αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό με τον ίδιο τρόπο, τόσο το 2018, όσο και το 2019.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οι Wild Cards του Monte Carlo Masters appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα