Ο Σέλτον για το γεγονός ότι o Νόλε μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του

10:02 9/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Κολακευμένος δήλωσε ο Μπεν Σέλτον από το γεγονός ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει συνήθως ο νεαρός Αμερικανός, μετά από νίκες.

Ο 36χρονος Σέρβος, μόλις ολοκλήρωσε τη straigh sets νίκη επί του Σέλτον στον πρώτο ημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν, αυθόρμητα μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του 20χρονου άσου, με το σήκωμα και το κλείσιμο του τηλεφώνου.

Novak Djokovic hangs up the phone

on Ben. pic.twitter.com/AvMD9kPY2N

US Open Tennis (@usopen) September 8, 2023

“Δεν το είδα εκείνη τη στιγμή. Το είδα μετά. Δεν μου αρέσει όταν είμαι στα social media κι ο κόσμος να μου λέει πως να πανηγυρίσω. Αν κερδίσεις ένα ματς σου αξίζει να το πανηγυρίσεις όπως θέλεις. Από μικρός έχω μάθει ότι η μίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας” είπε χαρακτηριστικά ο Σέλτον.

Ben Shelton on Novak Djokovic doing his phone celebration at US Open:

“I didn’t see it until after the match. I don’t like when I’m on social media and I see people telling me how I can or can’t celebrate. If you win the match you deserve to do whatever you want. As a kid… pic.twitter.com/Xj8dDpocvH

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 8, 2023

Από την πλευρά του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να “τρολάρει” τον αντίπαλό του ή να προκαλέσει το πλήθος. Το έκανε απλά γιατί του άρεσε ο πανηγυρισμός..

“Λατρεύω τον πανηγυρισμό του Μπεν. Ήταν πολύ αυθεντικό. Τον αντέγραψα. Έκλεψα τον πανηγυρισμό του” είπε ο Σέρβος.

Novak Djokovic on his phone celebration after beating Ben Shelton:

“I just love Ben’s celebration. I thought it was very original. I copied him. I stole his celebration.” pic.twitter.com/AAi45MBClr

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 9, 2023

Ο Σέλτον δεν θα μπορούσε παρά να ήταν χαρούμενος από την πρώτη του ημιτελική πορεία σε Grand Slam τουρνουά και παρ’ότι δεν μπόρεσε να προκαλέσει τον Τζόκοβιτς, είναι βέβαιος ότι αυτή η εμπειρία θα τον βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας του.

“Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν μια πολύ καλή πορεία για μένα. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πάρω για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη νέα χρονιά” είπε ο 20χρονος ο οποίος θα ανέβει στο career high Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο47 που ξεκίνησε το τουρνουά.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post Ο Σέλτον για το γεγονός ότι o Νόλε μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα