Ο πιο καλοντυμένος της 10ετιας;

Μετά τον τίτλο του πιο καλοντυμένου άνδρα το 2016 από το περιοδικό GQ, ο Ρότζερ Φέντερερ διεκδικεί τον τίτλο του πιο καλοντυμένου διάσημου, της δεκαετίας!

Ο 38χρονος Ελβετός που συνεχίζει να προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση στα courts και να μαγεύει τον τενιστικό κόσμο, θεωρείται ένας από τους πιο στυλάτους αθλητές και τα μεγάλα περιοδικά μόδας πάντα τον αναφέρουν σαν παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Έτσι,

το GQ συμπεριέλαβε τον Φέντερερ στο ετήσιο bracket που αυτή τη φορά αφορά 10ετια και είναι ουσιαστικά ένα ταμπλό με νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Ο Φέντερερ στον 1ο γύρο αναμετράται με τον ASAP Rocky, τον 31χρονο Αμερικανό που είναι ράπερ, δημιουργός, παραγωγός, μοντέλο, ηθοποιός και πολλά άλλα..

Γουέστμπρουκ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Τζάστιν Μπίμπερ μερικά από τα μεγάλα ονόματα που καλείται να κερδίσει ο Βασιλιάς του τένις.

H ψηφοφορία τρέχει στο λογαριασμό instagram του GQ και μπορείτε να ψηφίσετε (τον Βασιλιά) εδώ -> https://www.instagram.com/stories/gq/ (μόνο από κινητό).

The post Ο πιο καλοντυμένος της 10ετιας; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα