“Βολές” κατά Μποργκ από την πρώην γυναίκα του

Η πρώην, πλέον, γυναίκα του Μπιόρν Μποργκ σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε με πολύ άσχημα λόγια για τον Σουηδό θρύλο του τένις…

Η τραγουδίστρια Μπορεντάνα Μπερτέ, είναι η πρώτην γυναίκα του σπουδαίου Μπιόρν Μποργκ.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες ημέρες, μίλησε για την σχέση της με τον Σουηδό σταρ, αλλά και τις πάμπολλες δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην καθημερινότητά της, έχοντας ως σύζυγο τον Μπιόρν.

“Συναντηθήκαμε πρώτη φορά με τον Μποργκ, το 1973 στο Παρίσι,

όταν εκείνος ήταν εκεί για να αγωνιστεί σε τουρνουά τένις. Ήμουν σε σχέση με τον Αντριάνο Πανάτα εκείνο τον καιρό και θα βγαίναμε μαζί για φαγητό.

Λίγους μήνες μετά, βγήκαμε μερικές φορές ακόμη, ήρθαμε κοντά και το 1989 παντρευτήκαμε στο Μιλάνο μετά από χρόνια σχέσης. Μετακομίσαμε και οι δυο στη Σουηδία, ώστε να έχουμε εκεί τη βάση μας.

Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, δεν θα τον ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Με απογοήτευσε όσο κανείς άλλος. Στην αρχή της σχέσης μας με είχε εντυπωσιάσει, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν.

Έπαιρνε κοκαΐνη και τελείωνε όλα τα χρήματά του εκεί. Έπαιρνε κι από εμένα για να ικανοποιηθεί και μου άδειαζε εν τέλει τις τσέπες. Μου έλεγε συνέχεια να κάνουμε μαζί κοκαΐνη, πράγμα που αποδέχθηκα αρκετές φορές”, είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Βολές” κατά Μποργκ από την πρώην γυναίκα του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα