Ο Ναδάλ δεν επιβεβαίωσε για Australian Open

Ο 35χρονος Ισπανός δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος για το ταξίδι στη Μελβούρνη προκειμένου να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam του επόμενου μήνα. 

Η επιστροφή στη δράση, για τον κάτοχο 20 Grand Slam, συνοδεύτηκε με δύο ήττες από Άντι Μάρεϊ και Ντένις Σαποβάλοφ στο πλαίσιο του τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι. 

O Ναδάλ αγωνίστηκε μετά από 4 μήνες και συγκεκριμένα από τον περασμένο Αύγουστο (Citi Open)

λόγω τραυματισμού στο πόδι. Νωρίτερα είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά του Roland Garros, ενώ λόγω του τραυματισμού υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από το Wimbledon, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και το US Open

“Το πλάνο είναι να πάω στη Μελβούρνη και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι τέτοιο.”, δήλωσε από το Άμπου Ντάμπι ο Ισπανός.

“Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου. Έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, το αποδέχομαι. Κατάφερα να αγωνιστώ και στα δύο παιχνίδια και μάλιστα είχα τις ευκαιρίες μου, κάτι που ήταν πολύ θετικό.”

“Δυστυχώς έχω περάσει από αυτή τη διαδικασία πολλές φορές στην καριέρα μου. Πρέπει να προπονηθώ και να είμαι υγιής για να μπορέσω να περάσω ακόμη μια τέτοια διαδικασία. Αν συμβεί αυτό τότε είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω.”

“Δεν παίζω για τα χρήματα ή απλώς για τη διασκέδαση. Παίζω για να συνεχίσω να υλοποιώ τους στόχους μου.”

Το Australian Open θα διεξαχθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ο Ναδάλ δεν επιβεβαίωσε για Australian Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα