Mubadala: Ήττα στις λεπτομέρειες για Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ γνώρισε την ήττα για 2η διαδοχική ημέρα στο Άμπου Ντάμπι και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά επίδειξης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Ο 35χρονος Ισπανός, μετά την ήττα του από τον Άντι Μάρεϊ στον ημιτελικό της Παρασκευής, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ντένις Σαποβάλοφ στον “μικρό τελικό” του Mubadala World Tennis Championship και αποχαιρέτησε χωρίς

νίκη το πρώτο τουρνουά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σαποβάλοφ, μετά από δυο ώρες αγώνα, επικράτησε με ανατροπή του Νο6 τενίστα στον κόσμο, κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Τελικό σκορ 6-7(4), 6-3, 10-6 υπέρ του 22χρονου Καναδού, που είχε περισσότερες λύσεις στο super tie-break.

Ο Ναδάλ, πάντως, κέρδισε το πρώτο του set, έστω και σε ανεπίσημο ματς, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του στο πόδι, το οποίο τον κράτησε μακριά από τα courts για περίπου τεσσεράμισι μήνες.

Από τον Αύγουστο και το 500άρι τουρνουά της Ουάσιγκτον είχε να παίξει ο Ράφα, που έδωσε δυο απαιτητικά ματς σε διάστημα δυο ημερών στο Άμπου Ντάμπι (κόντρα σε Μάρεϊ και Σαποβάλοφ), δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει 2022.

Επόμενο ραντεβού για τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων, στο 250άρι τουρνουά της Μελβούρνης, την εβδομάδα 3-9 Ιανουαρίου, τη νέα χρονιά.

The post Mubadala: Ήττα στις λεπτομέρειες για Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα