“Ο Μεντβέντεφ θέλει να κερδίζει στα πάντα”

Ο προπονητής του Ντανίλ Μεντβέντεφ, Ζιλ Κερβάρα τόνισε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του ATP Tour, ότι ο Ρώσος τενίστας και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης είναι πολύ ανταγωνιστικός και θέλει να νικάει συνεχώς ακόμη και αν παίζει βιντεοπαιχνίδια, αναδεικνύοντας ότι αυτή η ανταγωνιστικότητα είναι ένα από τα βασικά συστατικά για την επιτυχία του στα court.

Ο Κερβάρα δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Μεντβέντεφ ότι: “Λατρεύει τα βιντεοπαιχνίδια, του αρέσει να παίζει τα πάντα, του αρέσει να νικάει σε όποιο παιχνίδι παίζει,

του αρέσουν επίσης τα αυτοκίνητα. Ακόμη και με εμένα, όταν λέμε να παίξουμε καμία φορά, θα επιλέξουμε τα βιντεοπαιχνίδια. Μου αρέσει να παίζω NHL. Όταν παίζουμε, παλεύουμε για να κερδίσουμε.

Όταν κάνουμε διαφορετικά πράγματα στο court, θέλει να με νικήσει και νιώθω ότι αν επικρατήσω στον αγώνα, αυτό γίνεται σημαντικό για αυτόν, καθώς θέλει να παίξει εναντίον μου και να με νικήσει. Αυτήν την ανταγωνιστικότητα την έχει μέσα του και νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ σημαντικό για έναν top-level παίκτη. Αν δεν το έχεις αυτό, θα είναι δύσκολο. Σώζει την ζωή σας όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα”

Ο Κερβάρα επεσήμανε ότι ο Μεντβέντεφ ακόμη μαθαίνει το πώς να διατηρεί υψηλά επίπεδα ενέργειας και να έχει κίνητρο καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν, κάτι που οι top παίκτες το κάνουν.

Ο προπονητής του Μεντβέντεφ ανέφερε σχετικά ότι: “Είναι δύσκολο να είσαι σταθερός και να διατηρηθείς στα ίδια επίπεδα ενέργειας για όλη τη σεζόν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνει. Οι top παίκτες όπως οι Νόβακ, Βαβρίνκα, Φέντερερ και Ναδάλ φυσικά ξέρουν τον τρόπο, οπότε διατηρούν καλύτερα την ενέργεια τους από τους νέους παίκτες. Αυτό είναι κάτι που ακόμα ο Ντανίλ το μαθαίνει”.

Ο Μεντβέντεφ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, αγωνιζόμενος στα ημιτελικά του US Open την Παρασκευή κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ.

Ο 24χρονος Ρώσος, πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό στη Νέα Υόρκη και φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

The post “Ο Μεντβέντεφ θέλει να κερδίζει στα πάντα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα