“Ο Μάρεϊ πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει κι άλλο Slam”

Ο πρώην προπονητής του Άντι Μάρεϊ και της Μαρίας Σάκκαρη, Μαρκ Πέτσι, μίλησε για την επάνοδο του Βρετανού τενίστα στο κορυφαίο επίπεδο…

Ο Πέτσι, αναφέρθηκε στην επιθυμία του Μάρεϊ να κατακτήσει κι άλλο Grand Slam στην καριέρα του, παρά την δύσκολη περίοδο την οποία περνάει, ελέω και του προβλήματος τραυματισμού που έχει στο ισχίο.

Στις δηλώσεις του, ο πρώην προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη, τόνισε μεταξύ άλλων:

“Πολλοί από τους κορυφαίους τενίστες της εποχής είναι στην ενεργό δράση

ακόμη, οπότε το να επιστρέψει ο Άντι και να κατακτήσει κάποιο Slam, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πάντως, νομίζω ότι δεν είναι απίθανο να συμβεί.

Γιατί όχι ; Δεν έχω ακούσει από κανέναν να μιλάει για την επιστροφή του Μάρεϊ τους τελευταίους μήνες, αλλά όταν τον δουν στα court, νομίζω θα αρχίσουν να τον υπολογίζουν περισσότερο, όλοι.

Αυτό που θέλει, είναι να ανέβει και πάλι στο Νο1 μόλις επιστρέψει και στη συνέχεια να κατακτήσει ένα Grand Slam. Θέλει να είναι εξαιρετικός και να ανταγωνίζεται τους πάντες, ειδικά τους αιώνιους αντιπάλους του.

Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο χωρίς να έχει τέτοιους στόχους. Ξέρω τον Άντι και μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται πλέον. Στα διπλά, πάντως, έδειξε ότι όσο πάει βελτιώνεται.

Δεν χρειάζεται να βιαστεί όμως. Αυτό είναι το σίγουρο. Αυτό είναι το μυστικό”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Μάρεϊ πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει κι άλλο Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα