Στο Hall of Fame ο Καφέλνικοφ – VIDEO

Ο Ρώσος, πρώην Νο1 του κόσμου, μπήκε στο International Tennis Hall of Fame

Δεκαέξι χρόνια μετά την τελευταία του επαγγελματική σεζόν στο ATP Tour (2003), ο Ευγένι Καφέλνικοφ μπήκε στη χρυσή βίβλο του τένις.

Ο 45χρονος, πλέον, Ρώσος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νιούπορτ του Rhode Island ενώ μαζί του στο Hall

of Fame μπήκαν και δύο κυρίες του παγκοσμίου τένις, η Μάρι Πιρς και η Να Λι.

Ο Καφέλνικοφ, δύο φορές πρωταθλητής σε Grand Slam (Roland Garros 1996, Australian Open 1999), χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ (2000) και συνολικά 26 φορές πρωταθλητής σε τουρνουά της ATP, πήρε τη θέση που του αξίζει στη βίβλο του παγκοσμίου τένις και εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος.

“Μαμά και μπαμπά, ξέρω ότι παρακολουθείτε. Σας αγαπάω πολύ. Ήσασταν πάντα στο πλευρό μου. Σας αγαπώ. Μόλις επιστρέψω σπίτι, θα γιορτάσουμε μαζί αυτή την υπέροχη μέρα” είπε ο Καφέλνικοφ στην τελετή, με τον Ρώσο να αφιερώνει την ημέρα σε όλους όσους τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του στο επαγγελματικό tour.

“Ξέρω τι σημαίνει να είσαι Hall of Famer και σίγουρα θα κουβαλάω αυτή την ευθύνη για το υπόλοιπο της ζωής μου” πρόσθεσε.

The post Στο Hall of Fame ο Καφέλνικοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα