Ντροπιαστική συμπεριφορά από την Κόκο Βάντεγουεϊ (vids)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε αγώνα ITF τουρνουά γυναικών, με την Κόκο Βάντεγουεϊ, την άλλοτε Νο9 τενίστρια στον κόσμο και δυο φορές ημιφιναλίστ σε Grand Slam, να γίνεται σημείο αναφοράς.

Η 29χρονη Αμερικανίδα, που τα τελευταία δυο χρόνια παραπαίει στο Tour, έχοντας αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, έγινε αποδέκτρια πολλών αρνητικών σχολίων με αφορμή τη συμπεριφορά της.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Εκατερίνα Γκοργκότζε,

στον 1ο γύρο του ITF τουρνουά 100.000$, στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Βάντεγουεϊ, αν και κατέκτησε το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα, στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ… βλακείας.

Αρχικά έκανε tanking από τα μέσα του 2ου set κι έπειτα, επικαλούμενη δυσκολία στην αναπνοή και κράμπες. Αφού… δώρισε την ισοφάριση στην αντίπαλό της, έκανε τα πράγματα χειρότερα.

W100 in Landisville. Gorgodze vs Vandeweghe, Coco won the first set. She was 4-3 down in the second and seemed to be slightly injured. Completely tanks the 5-3 game (1st video) and Gorgodze wins the set. Coco takes a MTO and… pic.twitter.com/3JvJwZLuOL

— Luis (@lu_tenis) August 11, 2021

Πήρε ιατρικό timeout, πριν η αναμέτρηση διακοπεί εξαιτίας του καύσωνα. Λίγη ώρα μετά, που οι δυο τενίστριες μπήκαν και πάλι στο court για να συνεχίσουν τη μάχη τους, η Γκοργκότζε ζήτησε από τον chair umpire, να αλλάξουν μερικές μπάλες για προθέρμανση.

Η Βάντεγουεϊ, όμως, δεν είχε την ίδια άποψη. Αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν μπορεί να σπαταλήσει κι άλλη ενέργεια, την ώρα που ο καιρός ήταν τόσο σκληρός.

Ο διαιτητής ανάγκασε την Αμερικανίδα, όπως ορίζει ο κανονισμός φυσικά, να κάνει προθέρμανση, κι εκείνη πρότεινε στην Γκοργκότζε να αλλάξει μερικές μπάλες με τον προπονητή της. Η Γεωργιανή αρνήθηκε και ακολούθησε αυτό…

Vandeweghe being her petulant self and refusing to do a proper warmup. No idea how she didn’t get defaulted for this. pic.twitter.com/SFxQg40Biu

— Gigi (@Prinznutella7) August 11, 2021

Τραγική συμπεριφορά από μια τόσο έμπειρη αθλήτρια, η οποία εν τέλει έπαιξε δυο games στο καθοριστικό set και εγκατέλειψε τον αγώνα. Έναν αγώνα, που προφανώς θα έπρεπε να είχε εγκαταλείψει νωρίτερα, από το να προβεί σε τέτοιες αντιεπαγγελματικές ενέργειες.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντροπιαστική συμπεριφορά από την Κόκο Βάντεγουεϊ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα