Ντόμινικ Τιμ: Ίδιοι στόχοι με τον Τσιτσιπά

Όπως δήλωσε ο πατέρας του Ντόμινικ Τιμ, Βόλφγκανγκ Τιμ, ο χαρισματικός Αυστριακός τενίστας έχει δύο μεγάλους στόχους για το 2020

Η νέα γενιά κάνει μεγάλα όνειρα για τη σεζόν 2020, ελπίζοντας παράλληλα πως το πλήρωμα του χρόνου θα επηρεάσει περισσότερο τους Big 3 του παγκοσμίου τένις (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς) και θα τους αφήσει περιθώριο να διακριθούν στα μεγάλα τουρνουά.

Ο Ντόμινικ Τιμ,

δεν ανήκει ακριβώς στη Next Generation αφού τον Μάρτιο του 2020 θα κλείσει τα 27 του χρόνια, ωστόσο είναι από τους νεαρούς τενίστες που έδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των τριών Θρύλων και να διεκδικήσουν κάτι μεγάλο τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Dominator, Βόλφγκανγκ Τιμ, ο υιός του έχει δύο μεγάλους στόχους για τη νέα σεζόν: την κατάκτηση ενός Grand Slam και την είσοδο στο Top3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 26χρονος Αυστριακός, τερμάτισε στο career high Νο4 του κόσμου ενώ αγωνίστηκε στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό του σε Grand Slam, στο Γαλλικό Όπεν, γνωρίζοντας και πάλι την ήττα από τον Βασιλιά του Παρισιού, Ράφαελ Ναδάλ.

“Οι στόχοι για το 2020 είναι ξεκάθαροι. Η κατάκτηση ενός Grand Slam και η είσοδος στο Top3” είπε ο Βόλφγκανγκ Τιμ στην Heute.

Η προσθήκη του Νίκολας Μασού στο προπονητικό team του Ντόμινικ Τιμ τον περασμένο Φεβρουάριο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του παιχνιδιού του Αυστριακού. Ο 26χρονος ανέβασε το επίπεδό του, όχι μόνο στο χώμα που είναι και η αγαπημένη του επιφάνεια αλλά και στα hard courts, κερδίζοντας το πρώτο του Masters στο Indian Wells ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του ATP Finals, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πρόσφατα, ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, αποκάλυψε τους δικούς του στόχους για το 2020 που είναι: η κατάκτηση Grand Slam, το Top3, η κατάκτηση Masters και η πρόκριση στο ATP Finals.

The post Ντόμινικ Τιμ: Ίδιοι στόχοι με τον Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα