Comeback player του 2019 ο Μάρεϊ

Η συγκινητική προσπάθεια του Άντι Μάρεϊ να επιστρέψει στο τουρ μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχε στο γοφό του, αναγνωρίστηκε από τους συναθλητές του που τον ψήφισαν ως τον comeback player για το 2019!

Δεν υπήρχε περίπτωση να του στερήσει κάποιος αυτή τη διάκριση…

Ο Άντι Μάρεϊ ψηφίστηκε από άλλους παίκτες της ATP Tour ως ο comeback player

για το 2019, ως ο τενίστας δηλαδή που κατάφερε να ξεπεράσει κάποιον σοβαρό τραυματισμό και μακροχρόνια αποχή από το άθλημα επιστρέφοντας δριμύτερος σε αυτό!

Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από τη μέρα που ένας βουρκωμένος Μάρεϊ ανακοίνωνε στην “αυγή” του 2019 ότι η απόσυρση του από το τένις είναι πιο κοντά από ποτέ και θα συνέβαινε, το αργότερο, μέχρι το Wimbledon.

Ο πόνος στο γοφό τον εμπόδιζε να χαίρεται μέχρι και την καθημερινότητά του ενώ ο Βρετανός φάνηκε να “στερεύει” από ιατρικές λύσεις για το θέμα.

Ωστόσο, έδωσε στον εαυτό του μία τελευταία ευκαιρία με χειρουργείο του οποίου η επιτυχία έκρινε το αν θα τον ξαναβλέπαμε υγιή στα κορτ.

Και, ευτυχώς, οι θεοί του τένις δεν άφησαν τον Μάρεϊ να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του.

Πέντε μήνες μετά την επέμβαση, επανήλθε κανονικά στο τουρ αγωνιζόμενος πρώτα στα διπλά, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο στο Queen’s (μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ) στο πρώτο τουρνουά μετά την επιστροφή του!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί!

Παίζοντας ολοένα καλύτερο τένις και στα μονά, ο Μάρεϊ κατέκτησε τον πρώτο του singles τρόπαιο μετά το Ντουμπάι το 2017 στην Αμβέρσα νικώντας στον τελικό τον Σταν Βαβρίνκα και τερματίζοντας τη σεζόν στο Νο125.

Η τρομερή comeback ιστορία του Μάρεϊ έχει γίνει ήδη ένα τρομερό ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “Resurfacing” που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Κώστας Αϊτάκης

The post Comeback player του 2019 ο Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα