Τζόκοβιτς: “Είμαι εδώ για το τρόπαιο” – VIDEO

10:31 4/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους και να γράψει νέα ιστορία στο παγκόσμιο τένις, ο Νόλε

Είναι αλήθεια ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει ιδρώσει μέχρι τώρα στο Γαλλικό Όπεν, ξεπερνώντας με άνεση τα εμπόδια των Χουρκάτς, Λάακσονεν, Καρούσο και Στρουφ χωρίς απώλειες σετ.

Η κλήρωση φέρθηκε ευγενικά στον Σέρβο Πρίγκιπα ο οποίος βρίσκεται για 10η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του δεύτερου Grand Slam

της σεζόν, ένα ρεκόρ που ούτε ο Ράφαελ Ναδάλ δεν έχει καταφέρει στο Παρίσι.

Πλέον, ο Νόλε έχει μπροστά του έναν δύσκολο προημιτελικό κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να πετυχαίνει την 8η συνεχόμενη νίκη του στο tour, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης μετά από ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

“Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου, μέχρι τώρα. Βρίσκομαι στα προημιτελικά και παίζω το καλύτερό μου τένις στο χώμα, τη δεδομένη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα τα επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού μου. Όλα δουλεύουν κανονικά. Έχω μεγάλο κίνητρο για το τρόπαιο και γι’αυτό βρίσκομαι εδώ. Όμως, έχει δρόμο ακόμα” δήλωσε ο Τζόκοβιτς μετά την άνετη επικράτηση με 6-3, 6-2, 6-2 επί του Ζαν-Λενάρντ Στρουφ τη Δευτέρα, για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Αν καταφέρει ο Τζόκοβιτς να κατακτήσει το Γαλλικό Όπεν, θα έχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του και τα τέσσερα Grand Slam στην κατοχή του, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας στην Open Era.

Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στην καριέρα τους και το σκορ είναι ισόπαλο 2-2. Μάλιστα, στη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο χώμα, ο Γερμανός είχε νικήσει τον Νόλε στον τελικό του Rome Masters 2017.

Η νίκη του Ζβέρεφ επί του Φονίνι στον 4ο γύρο, ήταν η πρώτη Top20 νίκη του Γερμανού σε Grand Slam τουρνουά στην καριέρα του αλλά και η πρώτη Top20 στην πολύ δύσκολη φετινή χρονιά του ξανθομάλλη άσου.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

The post Τζόκοβιτς: “Είμαι εδώ για το τρόπαιο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα