Νικηφόρο ντεμπούτο για Τσιτσιπά στο Εστορίλ! – VIDEO

21:49 1/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Σε έναν απαιτητικό αγώνα, και λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στο Εστορίλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Γκουίντο Αντρεότσι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Πορτογαλικού Όπεν!

Περιμένουμε, ακόμα, είναι η αλήθεια το πρώτο πραγματικά μεγάλο φετινό χωμάτινο τουρνουά από τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς οι ήττες από Μεντβέντεφ στο Μόντε Κάρλο και Στρουφ στη Βαρκελώνη δεν το έχουν επιτρέψει.

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από αντίξοες για τένις καιρικές συνθήκες με πολύ δυνατό αέρα και διαρκείς παράξενες αναπηδήσεις της μπάλας, ο 20χρονος

Έλληνας πρωταθλητής έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στο Εστορίλ κερδίζοντας τον Αργεντινό Γκουίντο Αντρεότσι με 6-3, 6-4 για να προκριθεί στα προημιτελικά μίας διοργάνωσης στην οποία πέρσι έφτασε μια ανάσα από τον τελικό.

Δεν ήταν και το ποιοτικότερο ματς τένις που έχουμε δει, δεν το επέτρεψε και ο πολύ δυνατός άνεμος που δυσκόλεψε τα μάλα τις προσπάθειες των δύο τενιστών που μοιράστηκαν πολλά misshit αλλά και μπόλικα αβίαστα καθώς δεν προλάβαιναν να τοποθετηθούν σωστά με την αλλαγή πορείας της μπάλας.

Ο Στεφ ήταν καταφανώς ποιοτικότερος του Αργεντινού ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες και αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι στην αρχή του δεύτερου σετ στο οποίο ο Στεφ φάνηκε να χάνει εντελώς τον έλεγχο των χτυπημάτων του μένοντας πίσω με 0-2, είχε τον απόλυτο έλεγχο του υπόλοιπου ματς αν και ακόμα, δεν βρίσκεται στα πολύ καλά του.

Ο Πορτογάλος Ζοάο Ντομίνγκεζ, Νο214 στον κόσμο είναι ο επόμενος αντίπαλος του Νο1 του ταμπλό, δηλαδή του Τσιτσιπά σε ένα tricky παιχνίδι που θα έχει και το τοπικό κοινό εναντίον του.

Στο πρώτο του φετινό ματς στο χώμα, ο Γκαέλ Μονφίς ξεπέρασε ένα μέτριο ξεκίνημα μένοντας πίσω με σετ κόντρα στον Ράιλι Οπέλκα για να απαντήσει άμεσα χάνοντας τρία games σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα και θα βρίσκεται, επίσης, στους “8” του Εστορίλ.

Τετάρτη, 1/5: 2ος γύρος Estoril Open
Dominguez (Portugal) beat Millman (Australia) 6-3, 2-1 ret
Tsitsipas (Greece) beat Andreozzi (Argentina) 6-3 6-4
Monfils (France) beat Opelka (USA) 3-6 6-3 6-0

ESTORIL OPEN DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Νικηφόρο ντεμπούτο για Τσιτσιπά στο Εστορίλ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα