Νίκες για Χατσάνοφ, Νισικόρι

Κάρεν Χατσάνοφ και Κέι Νισικόρι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Masters του Τορόντο, νικώντας στα τρία sets τους Κάμερον Νόρι και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, αντίστοιχα.

Ο Ρώσος, αργυρός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο πριν λίγες ημέρες, επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, επικρατώντας του Βρετανού αντιπάλου του, Νο29 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-4, 5-7, 6-4.

Στον 2ο γύρο του Rogers Cup, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Άσλαν Καράτσεφ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο15 του ταμπλό.

Όσον αφορά τον Νισικόρι,

ο Ιάπωνας υπερκέρασε το εμπόδιο του Κετσμάνοβιτς μετά από δυο ώρες και δέκα λεπτά, με σκορ 6-4, 6-7(5), 6-2. Στην επόμενη φάση του θεσμού, θα βρει απέναντί του, τον Χούμπερτ Χούρκατς.

On your knees, please

Beautifully improvised, @keinishikori #NBO21 pic.twitter.com/URazvXJY4E

Tennis TV (@TennisTV) August 10, 2021

Μεγάλες νίκες με ανατροπές, πανηγύρισαν και οι Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Αρχικά ο Γεωργιανός, επέστρεψε εντυπωσιακά από set πίσω και έθεσε νοκ-άουτ τον πολύ φορμαρισμένο 20χρονο Αμερικανό, Τζένσον Μπρούκσμπι, με 2-6, 6-0, 6-4. Στον 2ο γύρο, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Τέλος, ο Λάγιοβιτς, απέκλεισε τον Έμιλ Ρουσοβόρι παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω με set και break (3-6, 0-2). Τελικό σκορ 3-6, 6-3, 6-3 υπέρ του Σέρβου, που θα παίξει στη συνέχεια με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

TORONTO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νίκες για Χατσάνοφ, Νισικόρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα