Μεντβέντεφ: “Δύσκολα χάνω σε σκληρό κορτ”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος στις δηλώσεις του, λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο τουρνουά του Τορόντο, παρά το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έμεινε εκτός μεταλλίων. 

Ο  Ρώσος βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό έχοντας τον Ράφα Ναδάλ στο Νο2 κάτι που σημαίνει ότι η πιθανή περίπτωση να συναντηθούν είναι μόνο στον τελικό του τουρνουά. 

“Είμαι

στην κορυφή του ταμπλό, οπότε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη συμμετοχή μου στον τελικό, δεν θα είναι καλό αποτέλεσμα. Θέλω να παίξω καλό τένις. Ξέρω ότι όταν παίζω καλό τένις σε σκληρά κορτ είναι δύσκολο να χάσω.”, τόνισε ο Μεντβέντεφ

“Ξέρω ότι είμαι ικανός να κερδίσω πολλούς από τους παίκτες που συμμετέχουν και ότι μπορώ να κερδίσω μεγάλα τουρνουά. Αλλά από την άλλη γνωρίζω ότι όλοι παίζουν καλά και ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Είναι πραγματικά απρόβλεπτο.”

Ο Νο2 του κόσμου μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει ένα φαβορί στα τουρνουά. 

“Κάθε εβδομάδα παίζεις με δυνατούς αντιπάλους που θέλουν να σε κερδίσουν γιατί είσαι το Νο2 του κόσμου. Τίποτα δεν είναι εύκολο.”

Ο Μεντβέντεφ θα ξεκινήσει την Τρίτη (10/8) στο τουρνουά του Τορόντο απέναντι στον Καζάκο Αλεξάντερ Μπούμπλικ με στόχο την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. 

Το 2019 ο Ρώσος είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά χάνοντας από τον Ράφα Ναδάλ με 6-3, 6-0. 

TORONTO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μεντβέντεφ: “Δύσκολα χάνω σε σκληρό κορτ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα