US Open: Μεγάλες νίκες για Γκοφάν, Τζόνσον – VIDEO

09:29 1/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Νταβίντ Γκοφάν και Στιβ Τζόνσον σημείωσαν δύο από τις σημαντικότερες νίκες στην πρεμιέρα του Αμερικανικού Όπεν τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

Ο Γκοφάν, Νο7 του ταμπλό στο σπουδαίο τουρνουά, είχε μια από τις δυσκολότερες κληρώσεις για πρώτη γύρο, αντιμετωπίζοντας τον big server, Ρέιλι Όπελκα τον οποίον κατάφερε να κερδίσει με 7-6(2), 3-6, 6-1, 6-4 σε 2 ώρες και 27 λεπτά αγώνα στο Court 17 του National Tennis

Center.

Ο 29χρονος Βέλγος, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, μετέτρεψε σε break τις τέσσερις από τις εφτά ευκαιρίες που είχε για break στο ματς και σφράγισε το ραντεβού με τον Νοτιοαφρικανό, Λόιντ Χάρις στη φάση των “64”.

“Ήταν σπουδαία νίκη γιατί ποτέ δεν θέλεις να παίξεις με έναν τέτοιο αντίπαλο στην πρεμιέρα ενός Grand Slam” είπε ο Γκοφάν αμέσως μετά.

Σχεδόν την ίδια ώρα, ο Στιβ Τζόνσον σφράγιζε τη σπουδαία νίκη επί του συμπατριώτη του, Τζον Ίσνερ με 6-7(5), 6-3, 6-7(5), 6-3, 7-6(3) μετά από σκληρή μάχη στο Louis Armstrong.

Παρά τους 52 άσους του Ίσνερ, ο Τζόνσον κατάφερε να πετύχει δύο breaks σε 11 προσπάθειες ενώ έσωσε και τα πέντε break points του αντιπάλου του στον 4ωρο αγώνα τους.

Στην επόμενη φάση, ο Στιβ Τζόνσον θα αντιμετωπίσει τον Ρικάρντας Μπεράνκις.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Μεγάλες νίκες για Γκοφάν, Τζόνσον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα