Ναδάλ:”Θέλω το Davis Cup και τους Ολυμπιακούς!”

19:04 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ εξέφρασε την πρόθεσή του, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να συμμετάσχει τόσο στην τελική φάση του φετινού Davis Cup όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο!

Παρών στις μεγάλες διοργανώσεις θέλει να παραμείνει ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 32χρονος Ισπανός τενίστας είναι ο μόνος, κορυφαίου επιπέδου παίκτης, που εκφράζει την επιθυμία να συμμετάσχει στη νέα τελική μορφή

του Davis Cup που θα διοργανωθεί στα τέλη Οκτώβρη.

Φυσικά, ένας λόγος που ίσως τον ωθεί ακόμα περισσότερο στο να πάρει αυτήν την απόφαση είναι το γεγονός ότι η Μαδρίτη διοργανώνει την εβδομάδα της νέας μορφής της τελικής φάσης του Davis Cup και ο Ράφα, πιστός “στρατιώτης” της χώρας του θέλει να είναι εκεί.

Το ίδιο ισχύει και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020! Μπορεί να απέχουμε ακόμα 18 μήνες από το σπουδαίο αθλητικό ραντεβού στην Ιαπωνία αλλά πρόθεση του “ταυρομάχου” είναι να συμμετάσχει στους τρίτους του Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το Πεκίνο και το Ρίο.

“Απέχουμε ακόμα οκτώ με εννιά μήνες από το Davis Cup της Μαδρίτης και έχω όλο το χρόνο να προετοιμαστώ για να είμαι εκεί. Θέλω να παίξω ξανά για τη χώρα μου μπροστά στο κοινό μας. Οι Ολυμπιακοί απέχουν ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω πώς θα είμαι τότε αλλά εννοείται ότι θέλω να είμαι εκεί. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Τόκιο!” αναφέρει με αυτοπεποίθηση ο θρυλικός τενίστας.

Μακάρι να τον δούμε υγιή και στα δύο σπουδαία “ραντεβού”.

The post Ναδάλ:”Θέλω το Davis Cup και τους Ολυμπιακούς!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα