Αποκλείστηκαν Μπαουτίστα Άγκουτ και Βερντάσκο!

16:17 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Δεν σταματούν οι εκπλήξεις στο φετινό Sofia Open, ειδικά στο πάνω μέρος του ταμπλό. Εκτός τουρνουά τέθηκαν σήμερα τα δυο φαβορί για πρόκριση στους ημιτελικούς, οι Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ και Φερνάντο Βερντάσκο…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ

Αν και πριν την έναρξη του τουρνουά, κι αμέσως μετά την κλήρωση του φετινού Sofia Open, μιλούσαμε για ένα πολύ δυνατό πάνω μέρος του ταμπλό, με ονόματα

όπως του Κάρεν Κατσάνοφ, του Στάνισλας Βαβρίνκα, του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ και του Φερνάντο Βερντάσκο, κανείς από τους παραπάνω δεν θα βρίσκεται στους ημιτελικούς του Σαββάτου!

Οι δυο τελευταίοι, οι οποίοι σήμερα θα πάλευαν για τα δυο εισιτήρια του πρώτου αυριανού ημιτελικού, έμειναν εκτός, με τους Μάρτον Φούτσοβιτς και Ματέο Μπερετίνι να παίρνουν πολύ σημαντικές προκρίσεις για την τελική “4αδα” του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω τραυματισμού ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ απέσυρε τη συμμετοχή του πριν το πρώτο ματς της ημέρας με τον Φούτσοβιτς, δίνοντας ξεκούραστα την πρόκριση στον Ούγγρο, Νο47 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Λίγες στιγμές αργότερα, αν και ο Φερνάντο Βερντάσκο προηγήθηκε με σετ κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι, ο Ιταλός κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή, την δεύτερη διαδοχική του στη Σόφια απέναντι σε top τενίστα και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Το Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που είχε αποκλείσει στον 2ο γύρο το Νο1 του ταμπλό Κάρεν Κατσάνοφ, μετά από 2 ώρες και 23 λεπτά επικράτησε και του πολύπειρου Ισπανού με 4-6, 7-5, 6-4 σε ένα εκπληκτικό ματς και πέρασε στα ημιτελικά.

Φούτσοβιτς και Μπερετίνι θα μονομαχήσουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Σαββάτου στις 14:00GR για ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο Sofia Open της φετινής χρονιάς. Αυτήν, θα είναι η πρώτη ever μεταξύ τους αναμέτρηση σε τουρνουά της ΑΤΡ.

SOFIA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Αποκλείστηκαν Μπαουτίστα Άγκουτ και Βερντάσκο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα