Μουσέτι: “Σπουδαίο μάθημα το ματς με τον Τσιτσιπά”

Το νεότερο μέλος του Top100, ο 19χρονος Λορέντσο Μουσέτι μίλησε στην ATP Tour για τη μετεωρική άνοδο του την τελευταία διετία αλλά και το χρήσιμο που πήρε στο Ακαπούλκο στο ματς κόντρα στον Τσιτσιπά.

Πήρε τη σκυτάλη από τον καλό του φίλο και συμπατριώτη, Γιανίκ Σίνερ, ο Λορέντσο Μουσέτι σαν το νεότερος μέλος του Τοπ100, και ήδη έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλότερα!

Ο 19χρονος Ιταλός, με το πληθωρικό στιλ παιχνιδιού και την άρτια τεχνική κατάρτιση, έχει φτάσει ήδη σε 3 τελικούς

Challenger και δύο ημιτελικούς στην ATP Tour, ο πιο πρόσφατος στο Ακαπούλκο όπου έχασε αλλά πήρε ένα χρήσιμο μάθημα κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Στον αγώνα κόντρα στον Στέφανο, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος και αυτός υπερβολικά καλός για μένα. Δεν είμαι ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη εμπειρία, μου έδωσε πολλές πληροφορίες για τη συνέχεια”.

“Το Ακαπούλκο ήταν μια φανταστική εβδομάδα για μένα. Ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε με την είσοδο στο Τοπ100. Είμαι περήφανος ειδικά για τη νίκη κόντρα στον Ντιμιτρόφ, υπάρχει πολλή δουλειά και θυσίες πίσω από αυτά που βλέπετε”.

“To πιο σημαντικό που έχω καταφέρει, είναι να κερδίζω ματς στα οποία δεν είμαι αρκετά καλός. Έφτασα σε 2 τελικούς Challenger δίχως να έχω παίξει καλό τένις”.

Για τον καλό του φίλο, Σίνερ, ανέφερε: “Είναι ήδη κοντά στο Τοπ30, είμαστε καλοί φίλοι και μένουμε στο ίδιο διαμέρισμα στο Μονακό. Προπονούμαστε όσο συχνά μπορούμε μαζί και θα βρεθούμε αντιμέτωποι στο μέλλον πολλές φορές σε διαφορετικά τουρνουά. Θα είναι ενδιαφέρον!”.

Ο Μουσέτι ξεκινάει την πορεία του στο Miami Masters κόντρα στον Μάικλ Μο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μουσέτι: “Σπουδαίο μάθημα το ματς με τον Τσιτσιπά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα