Μόντε Κάρλο: Ιδανική αρχή για Ντιμιτρόφ (vid)

15:53 8/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Πρεμιέρα με νίκη για τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο Μόντε Κάρλο, απέναντι στον Βαλεντίν Βασερό με 7-5, 6-2, μέσα σε μιάμιση ώρα αγώνα στο Court Rainier. Ο φιναλίστ του Μαϊάμι δυσκολεύτηκε μόνο για ένα set, και εξασφάλισε την παρουσία του στο 2ο γύρο.

Μέτρησε 20 winners και τρεις άσους, υπέπεσε σε μόλις 9 αβίαστα και 3 διπλά λάθη, κέρδισε 4/6 BP του, και είχε 74% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service. Αντίθετα, ο 32χρονος “γηπεδούχος” εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό του BP, αλλά του κόστισαν τα πολλά

αβίαστα (20) και τα 4 διπλά σφάλματα.

Στο πρώτο set, ο Μονεγάσκος ξεκίνησε με break τις προσπάθειές του, όμως ο Νο9 του ταμπλό απάντησε άμεσα και το έσβησε (1-1). Χωρίς νέες παραβιάσεις στα service των παικτών συνεχίστηκε η δράση, για να πετύχει δεύτερο break στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Βούλγαρος, και να θέσει τις βάσεις για την καθαρή νίκη (7-5).

Στο δεύτερο set δε συνάντησε προβλήματα απέναντι στον κάτοχο της wild card για τη συμμετοχή του στο κυρίως ταμπλό, μιας και κράτησε την ακεραιότητα του service του, και βρήκε το δρόμο να πετύχει 2 νέα break (6-2). Στον επόμενο γύρο περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ματέο Μπερετίνι και Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.

Too good, Grigor

The moment @GrigorDimitrov ended our home hero Vacherot’s Monte Carlo journey! #RolexMonteCarloMasters
pic.twitter.com/2WThKwttDW

Rolex Monte-Carlo Masters (@ROLEXMCMASTERS) April 8, 2024

Στα ματς που έγιναν παράλληλα, ο Αλεξέι Ποπίριν πέτυχε την ανατροπή και απέκλεισε τον qualifier Κορεντάν Μουτέ με 3-6, 7-5, 6-2, ενώ στο Court 9 ο Φρανσίσκο Σερούντολο επιβλήθηκε του lucky loser των προκριματικών, Ντάνιελ Αλτμάιερ, με 6-2, 7-6(3). Τώρα εξελίσσεται και η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Λάσλο Τζέρε.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Ιδανική αρχή για Ντιμιτρόφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα