Μια ονειρική σεζόν για τον Γιανίκ Σίνερ

Ο Γιανίκ Σίνερ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή ονειρική για τον ίδιο σεζόν, κατακτώντας στην Σόφια τον πρώτο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του.

Ο απίστευτα ταλαντούχος τενίστας, είχε εξαιρετική πορεία τόσο στο Roland Garros, όσο και στο Cologne 2 ATP. Στην Γαλλία έφτασε ως τα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ στην Γερμανία ηττήθηκε

στον τελικό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στην Σόφια ωστόσο η εξέλιξη ήταν διαφορετική. Κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό του Βασέκ Ποσπίσιλ.

Να σημειώσουμε ότι είναι μόλις 19 ετών.

Σε δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο νεαρός τενίστας αναφέρθηκε στον πρώτο του τίτλο και στο ιδανικό κλείσιμο στη σεζόν.

“Έτσι τελείωσε η σεζόν μου. Τι στιγμή, ο πρώτος μου τίτλος, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου για την συνεχή υποστήριξη και τη σκληρή δουλειά καθ’όλη την διάρκεια του έτους, χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα.

“Επίσης θέλω να πω ευχαριστώ σε όσους εργάστηκαν σκληρά, ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή των διοργανώσεων. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο σε όλους τους ανθρώπους στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που υπέφεραν αυτούς τους τραγικούς και δύσκολους μήνες” έγραψε ο χαρισματικός Ιταλός.

Γιάννης Μαύρος

The post Μια ονειρική σεζόν για τον Γιανίκ Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα