Μετς: “Σφράγισε” το ντέρμπι ο Χούρκατς (vids)

Μεγάλο ματς το απόγευμα της Παρασκευής στη Μετς. Ο Χούμπερτ Χούρκατς, Νο1 του ταμπλό στο Moselle Open, “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Άντι Μάρεϊ στα προημιτελικά του 250αριου τουρνουά της Γαλλίας.

Ο Πολωνός απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Λούκα Πούιγ, κάνοντας εξαιρετικό ντεμπούτο στη διοργάνωση και έδειξε έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τον άλλοτε Νο1 τενίστα του κόσμου.

Μετά από μόλις 68 λεπτά αγώνα, ο Χούρκατς επιβλήθηκε 6-2, 6-3 και

“έκλεισε” το πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τον Μάρεϊ στους “8”. Οι δυο τους, τέθηκαν αντίπαλοι τον προηγούμενο μήνα στον 2ο γύρο του Cincinnati Masters, με τον Πολωνό να βγαίνει νικητής.

Stunning @HubertHurkacz defeats Pouille 6-2 6-3 to set up Quarter-Final against @andy_murray at the #MoselleOpen pic.twitter.com/WtVrhcRBVX

Tennis TV (@TennisTV) September 23, 2021

Εκτός Μετς έμεινε πρόωρα ο Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος αποκλείστηκε με 6-3, 7-6(2) από τον φορμαρισμένο Πίτερ Γκογιόβτζικ. Ο Γερμανός, μετά την πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο του US Open, πέρασε στην “8αδα” του Moselle Open θέτοντας νοκ-άουτ τον Νο27 κόσμου.

Phenomenal

Former champion Peter Gojowczyk stuns 7th seed Khachanov 6-3 7-6 in the second round of the #MoselleOpen in Metz pic.twitter.com/cvFUsyaO1s

Tennis TV (@TennisTV) September 23, 2021

Ο Γκαέλ Μονφίς πέρασε το εμπόδιο του Φίλιπ Κολσράιμπερ με 7-6(2), 6-4 και πέρασε στην προημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Αποκλεισμός-σοκ και για το Νο4 του ταμπλό στη Γαλλία, Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο ντεφορμέ Αυστραλός ηττήθηκε από τον Αμερικανό, Μάρκος Γκιρόν, με 7-5, 7-6(5).

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μετς: “Σφράγισε” το ντέρμπι ο Χούρκατς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα