Μεγάλο ντέρμπι – VIDEO

10:36 4/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ναδάλ και Κύργιος για μια θέση στον 3ο γύρο του Wimbledon – Δεύτερος αγώνας για τους Φέντερερ, Παγδατή και Σ.Γουίλιαμς

Πέντε χρόνια μετά τον συναρπαστικό αγώνα τους για τον 4ο γύρο του Wimbledon 2014, Ράφαελ Ναδάλ και Νικ Κύργιος συναντιούνται ξανά στο All England Club.

Οι δύο άνδρες θα συνεχίσουν το έντονο, ιδιαίτερο και συναρπαστικό rivalry

τους, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο Center Court (19:00GR) του All England Club.

Πρόκειται για την 7η συνάντησή τους στο tour, με το σκορ να είναι ισόπαλο 3-3 και τον Κύργιο να κερδίζει τον Ισπανό θρύλο στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, φέτος στην πρεμιέρα του Ακαπούλκο.

Ο Κύργιος μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν, μετά τη φοβερή νίκη επί του Ναδάλ το 2014 στο Λονδίνο, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι έχει τις δυνατότητες να κερδίσει τον Ράφα, ειδικά στα γρήγορα courts του Wimbledon.

Για τον 33χρονο Ισπανό, ο Κύργιος είναι ίσως ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει τόσο νωρίς στο πιο γρήγορο Grand Slam της χρονιάς και το σερί των 13 συνεχόμενων νικών στο tour, τίθεται υπό τεράστια αμφισβήτηση.

Στο Court One (17:00GR) θα συνεχίσει την προσπάθεια κατάκτησης του 21ου Grand Slam και 9ου στο Wimbledon ο Ρότζερ Φέντερερ και σίγουρα ο 20χρονος Βρετανός wild card, Τζέι Κλάρκ, Νο169 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα μπορέσει να προκαλέσει τον Βασιλιά του τένις.

Με την ελπίδα ότι αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του, ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζει στο Court Two (19:00GR) τον Ιταλό, Νο17 του ταμπλό, Ματέο Μπερετίνι, στην πρώτη του συνάντηση με τον 23χρονο Ρωμαίο.

Στις γυναίκες, η Σερίνα Γουίλιαμς θα παίξει με αντίπαλο την τενίστρια που απέκλεισε, πολύ δύσκολα, στα προκριματικά την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (10-8 στο 3ο σετ). Ο λόγος για την μόλις 18 ετών Σλοβένα, Κάγια Γιουβάν η οποία μετράει 4 σερί νίκες, στην πρώτη της συμμετοχή στο Wimbledon και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.

Δύσκολο ματς περιμένει τη δύο φορές πρωταθλήτρια του θεσμού, Πέτρα Κβίτοβα στην αναμέτρηση με την Κριστίανα Μλαντένοβιτς ενώ η υπερασπίστρια του τίτλου, Αντζελίκ Κέρμπερ παίζει με την Λαουρέν Ντέιβις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών μεγάλων courts

CENTRE COURT (ώρα έναρξης 15:00GR)
8-Kei Nishikori (Japan) v Cameron Norrie (Britain)
Katerina Siniakova (Czech Republic) v 19-Johanna Konta (Britain)
Nick Kyrgios (Australia) v 3-Rafa Nadal (Spain)

COURT ONE (ώρα έναρξης 15:00GR)
Kristina Mladenovic (France) v 6-Petra Kvitova (Czech Republic)
Jay Clarke (Britain) v 2-Roger Federer (Switzerland)
11-Serena Williams (U.S.) v Kaja Juvan (Slovenia)

COURT TWO  (ώρα έναρξης 13:00GR)
1-Ash Barty (Australia) v Alison Van Uytvanck (Belgium)
Dan Evans (Britain) v 18-Nikoloz Basilashvili (Georgia)
Lauren Davis (U.S.) v 5-Angelique Kerber (Germany)
17-Matteo Berrettini (Italy) v Marcos Baghdatis (Cyprus)

WIMBLEDON MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Μεγάλο ντέρμπι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα