Επική ανατροπή του αναγεννημένου Βερντάσκο – VIDEO

20:30 3/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Σπουδαία ανατροπή πέτυχε ο Φερνάντο Βερντάσκο, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Κάιλ Έντμουντ στο κεντρικό court του Wimbledon, αν και αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ από τον Βρετανό με 0-2 σετ και 0-3 στο τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης…

Ο πολύπειρος Ισπανός έστειλε… σπίτι του τον Έντμουντ με τον πιο πικρό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει.

Αυτό, γιατί αν και έμεινε πίσω με 4-6, 4-6, 0-3, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, απέβαλλε την πίεση από πάνω του, απέδωσε εξαιρετικό

τένις και επέστρεψε από την κόλαση, για να προκριθεί με μια επική ανατροπή στον 3ο γύρο του φετινού Wimbledon.

Ποιος να φανταζόταν, πως έτσι όπως πήγαινε ο αγώνας στα μέσα του τρίτου σετ, θα μπορούσε να γυρίσει… τούμπα και ο Βερντάσκο θα έπαιρνε τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για τους “32” καλύτερους του θεσμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες αγώνα, ο “Νάντο” επιβλήθηκε με 4-6, 4-6, 7-6(3), 6-3, 6-4 και θα αγωνιστεί κόντρα στον Τόμας Φαμπιάνο στην επόμενη φάση του Βρετανικού Major.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Τετάρτης, ξεχωρίζει η μεγάλη νίκη του Κάρεν Κατσάνοφ σε βάρος του πολύ καλού στο γρασίδι, Φελισιάνο Λόπεζ.

Ο Ρώσος επικράτησε με 4-6, 6-4, 7-5, 6-4 και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μπαουτίστα Άγκουτ στον 3ο γύρο του τουρνουά, σε ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι.

Μίλος Ράονιτς και Ντανίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους στους “32” καλύτερους του Wimbledon, κερδίζοντας τους Ρόμπιν Χάασε και Αλεξέι Ποπίριν αντίστοιχα.

Ο Καναδός προκρίθηκε με το αγχωτικό 7-6(1), 7-5, 7-6(4) ενώ ο Ρώσος επικράτησε του νεαρού Αυστραλού με ανατροπή και σκορ 6-7(6), 6-1, 6-4, 6-4.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επική ανατροπή του αναγεννημένου Βερντάσκο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα