Με Οσάκα η Σάκκαρη στο Μπρισμπέιν!

10:00 4/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τωρινό Νο3, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στο ποδαρικό της στο 2020

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου τουρνουά στη νέα σεζόν για το WTA Tour που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στο Μπρισμπέιν, με τη Μαρία Σάκκαρη να έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση.

Η 24χρονη Ελληνίδα, Νο23 στον κόσμο, θα παίξει στον 1ο γύρο με μια από τις κορυφαίες τενίστριες της προηγούμενης σεζόν, την

κάτοχο του Australian Open, Ναόμι Οσάκα.

Αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την 22χρονη Γιαπωνέζα να προηγείται 2-1 στις νίκες. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν το 2018 στο Indian Wells όπου η Οσάκα κέρδισε 2-1 σετ ενώ την ίδια χρονιά η Σάκκαρη “απάντησε” στο Σινσινάτι με straight sets νίκη. Το 2019 αναμετρήθηκαν στον 1ο γύρο του χορτάρινου τουρνουά στο Μπίρμιγχαμ όπου η Οσάκα επικράτησε πάλι στα τρία σετ.

Σάκκαρη και Οσάκα βρίσκονται στο κάτω μέρος του 32αρι ταμπλό και η νικήτρια θα διασταυρωθεί στις “16” με την αντίστοιχη του ζευγαριού Κένιν-Σεβάστοβα ενώ στα προημιτελικά περιμένει, πιθανότατα, η 6-Κίκι Μπερτένς.

Στο κάτω μέρος βρίσκεται και η υπερασπίστρια του τίτλου και Νο2 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Draw announced game face on

Our main draw gets underway on Monday: https://t.co/XVB2loHnrq pic.twitter.com/2REyg9CNWr

— #BrisbaneTennis (@BrisbaneTennis) January 4, 2020

Γολγοθάς περιμένει το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Άσλει Μπάρτι αφού στο ταμπλό της βρίσκονται 5 πρωταθλήτριες Grand Slam!

Στον 1ο γύρο, η Αυστραλέζα έχει bye και στο 2ο περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Σαράποβα-qualifier. Στα προημιτελικά, η Μπάρτι διασταυρώνεται με μια εκ των Κβίτοβα, Παβλιουτσένκοβα ή Στίβενς ενώ στα ημιτελικά με μια εκ των Σβιτολίνα, Κις ή Κέρμπερ.

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Με Οσάκα η Σάκκαρη στο Μπρισμπέιν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα