Ναδάλ και Τζόκοβιτς στη μάχη του ATP Cup!

17:31 3/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Μετά την καθόλα επιτυχημένη πρεμιέρα του νεοσύστατου ATP Cup, η δεύτερη μέρα αγώνων που ξεκινά ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις των Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς για το 2020!

Συνέχεια στο συναρπαστικό ATP Cup!

Η Αυστραλία, μέσα στο πολύ “καυτό”, δυστυχώς, καλοκαίρι που έχει φέτος,

φιλοξενεί το παρθενικό ATP Cup.

Που ξεκίνησε δυσμενώς για τη χώρα μας με τρεις ήττες κόντρα στον παντοδύναμο Καναδά αλλά απομένουν ακόμα δύο ties για την ελληνική ομάδα κόντρα σε Γερμανία και Αυστραλία όπου μπορεί, με ηγέτη τον Στέφανο Τσιτσιπά, να αλλάξει τη ροή του ομίλου.

Αντίθετα, με δύο εντυπωσιακές νίκες μπήκε στο ATP Cup η οικοδέσποινα Αυστραλία καθώς ο Νικ Κύργιος κέρδισε τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και ο Άλεξ Ντε Μινόρ, με μια σπουδαία ανατροπή, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Αυτό ήταν μόνο το “πρώτο πιάτο” της δράσης στην Αυστραλία καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου εκκινεί η δεύτερη μέρα αγώνων όπου δεσπόζει φυσικά η πρεμιέρα της Ισπανίας και της Σερβίας!

Όπερ και σημαίνει την πρεμιέρα των Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς στις επίσημες υποχρεώσεις του 2020!

Η νικήτρια του Davis Cup και μεγάλο φαβορί και για το ATP Cup, η Ισπανία του Ράφα Ναδάλ βρίσκεται στον όμιλο Β του Περθ μαζί με τις Ιαπωνία, Γεωργία και Ουρουγουάη και πολύ δύσκολα θα χάσει ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης στα προημιτελικά.

Ξεκινά κόντρα στη Γεωργία το Σάββατο με τον Ράφα Ναδάλ να τίθεται αντιμέτωπος με τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών για τη συγκεκριμένη χώρα, τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στις 13:00 GR.

Θα έχει προηγηθεί ο αγώνας του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με τον Αλεξάντερ Μετρεβέλι (Νο679) στον κόσμο, 11:30 GR, στον οποίο ο Νο9 τενίστας στον κόσμο θα πρέπει να…ξεχάσει το τένις για να ηττηθεί!

Η Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς έχει πολύ πιο δύσκολο έργο ευρισκόμενη στο Group A του Μπρισμπέιν μαζί με τις Γαλλία, Νότιο Αφρική και Χιλή.

Ξεκινά κόντρα στη Νότιο Αφρική και θα δούμε ένα remake του τελικού του Wimbledon το 2018 με τον Νόλε να αγωνίζεται κόντρα στον επανακάμψαντα από τραυματισμό, Κέβιν Άντερσον στις 11:00 GR.

Nωρίτερα, 09:30 GR, o Nτούσαν Λάγιοβιτς θα παίξει κόντρα στο Νο2 της Νότιας Αφρικής, Λόιντ Χάρις.

Το σπουδαιότερο ματς της ημέρας θα γίνει όμως σε άλλον όμιλο και δεν είναι άλλο από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στους Ντομινίκ Τιμ και Μπόρνα Τσόριτς!

Μιλάμε για τον όμιλο E του Σίδνεϊ με τις Αυστρία, Κροατία, Αργεντινή και Πολωνία με τους δύο σπουδαίους τενίστες να κοντράρουν τα “ξίφη” τους στις 10:00 GR.

SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ και Τζόκοβιτς στη μάχη του ATP Cup! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα