China Open: Με Λάγιοβιτς στον 1ο γύρο ο Στέφανος – DRAW

Στο πολύ δυνατό και απαιτητικό China Open θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του China Open που διεξάγεται παραδοσιακά στο Πεκίνο, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2018.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταλαμβάνει το Νο3 του ταμπλό, πίσω από τους 1-Ντόμινικ Τιμ

και 2-Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πέφτοντας στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Γερμανό αντίζηλό του.

Προερχόμενος από την 5η σερί ήττα του στο ATP Tour, όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο εναρκτήριο παιχνίδι του στο Zhuhai Open, με αναπνευστικά προβλήματα, ο 21χρονος Αθηναίος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον έμπειρο Ντούσαν Λάγιοβιτς, Νο29 στον κόσμο, στον 1ο γύρο του China Open.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour, μετά τη νίκη του 29χρονου Σέρβου το 2017 στον 1ο γύρο του Wimbledon με 3-0 σετ. Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διανύει τη δεύτερη ολοκληρωμένη του χρονιά στο tour και να φτάνει τους τρεις τίτλους καριέρας μέσα στο 2019.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Λάγιοβιτς, το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Μπασιλασβίλι-Πέγια στο 2ο γύρο ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Γκάελ Μονφίς που ωστόσο έχει πολύ δύσκολο ματς στην πρεμιέρα, κόντρα στον big server Τζον Ίσνερ.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει και στα διπλά με συμπαίκτη τον Ολλανδό, Γουέσλει Κούλχοφ και θα τεθούν αντιμέτωποι με το Νο1 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα, το Νο2 ζευγάρι της παγκόσμιας κατάταξης.

Δύσκολος πρώτος αγώνας περιμένει και τον top seed, Ντόμινικ Τιμ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τον Άντι Μάρει να βρίσκεται στο quarter του Αυστριακού.

Ο δύο φορές πρωταθλητής του τουρνουά, Σκωτσέζος, θα ξεκινήσει κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι, Νο8 του ταμπλό που έχει μεγάλο κίνητρο τους βαθμούς για την πρόκρισή του στο ATP Finals του Λονδίνου.

Φάμπιο Φονίνι και Κάρεν Κατσάνοφ βρίσκονται επίσης στο πάνω μέρος.

CHINA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post China Open: Με Λάγιοβιτς στον 1ο γύρο ο Στέφανος – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα