Δυο αουτσάιντερ στον τελικό! – VIDEO

Μπορεί Άσλεϊ Μπάρτι και Πέτρα Κβίτοβα να ήταν τα δυο μεγάλα φαβορί για να διασταυρωθούν στον τελικό του φετινού Wuhan Open, όμως Αρίνα Σαμπαλένκα και Άλισον Ρίσκε πανηγύρισαν σπουδαίες προκρίσεις και “έκλεισαν” ραντεβού για το Σάββατο…

Ένα βήμα από την υπεράσπιση του τίτλου της στο Wuhan Open της Κίνας είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, που έθεσε νοκ-άουτ και τη Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του φετινού θεσμού.

Η Λευκορωσίδα έκανε άπταιστη εμφάνιση

και μετά από μια ώρα και 41 λεπτά αγώνα, επικράτησε της Αυστραλής με 7-5 6-4, πανηγυρίζοντας έξαλλα, την δεύτερη σερί της πρόκριση στον τελικού του δυνατού Premier τουρνουά.

Την Άλισον Ρίσκε θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, η Σαμπαλένκα, με φόντο τον τέταρτο τίτλο της καριέρας της.

It’s a second straight trip to the @wuhanopentennis final for @SabalenkaA The defending champion defeats World No.1 Barty 7-5, 6-4. pic.twitter.com/6e8kquXLBo

WTA (@WTA) 27 Σεπτεμβρίου 2019


Η Αμειρκανίδα φιναλίστ, από την πλευρά της, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο γυναικείο Tour φέτος. Ούτε η Πέτρα Κβίτοβα κλήθηκε ικανό εμπόδιο για να την σταματήσει και το Σάββατο, η 26χρονη θα παίξει στον ένατο τελικό της καριέρας της.

Αν και η Τσέχα, Νο7 τενίστρια του κόσμου, προηγήθηκε με μπρέικ και στα δυο σετ, η Ρίσκε έδειξε σπουδαία αντανακλαστικά και “έκλεισε” το ματς με 7-5, 7-5, μετά από δυο ώρες μάχης.

.@Riske4rewards is into the @wuhanopentennis final, defeating two-time champion Kvitova, 7-5, 7-5. pic.twitter.com/A86KtW4D6S

WTA (@WTA) 27 Σεπτεμβρίου 2019


Η Ρίσκε, κυνηγάει τον δεύτερο φετινό της τίτλο, μετά από αυτόν που κατέκτησε στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας και αν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια στη Γουχάν, τότε θα απολαμβάνει από Δευτέρα, άνοδο στο No21 του κόσμου.

Αν περιοριστεί στο τρόπαιο του φιναλίστ, μπορεί να μην φτάσει μια ανάσα από το Top20, αλλά θα αναρριχηθεί στο Νο24 και θα κάνει ρεκόρ καριέρας.

WUHAN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δυο αουτσάιντερ στον τελικό! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα