Πρόσω ολοταχώς για κούπα (vid)

Ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρώτου Masters 1000 της καριέρας του, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Λορένζο Σονέγκο και προκρίθηκε στους “8” του Miami Open.

Το Νο2 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 6-2, 7-6(2) του Ιταλού στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία των αγώνων την Τρίτη και σφράγισε το ραντεβού με τον Χούμπερτ Χουρκάτς στην προημιτελική φάση του πρώτου ATP Masters

της σεζόν.

Your #MiamiOpen quarter-finals:

Medvedev v Bautista Agut
Sinner v Bublik
Korda v Rublev
Hurkacz v Tsitsipas

Who wins from here?

ATP Tour (@atptour) March 31, 2021

Ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος του αντιπάλου του στη 1 ώρα και 33 λεπτά που διήρκησε το ματς, έβγαλε 20 winners και δεν χρειάστηκε να σώσει κανένα break point του Σονέγκο.

“Παίζω καλά, νιώθω καλά και διασκεδάζω με την παραμονή μου στο court. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω με τον τρόπο που παίζω. Είναι σημαντικό για μένα να εκμεταλλευτώ αυτή την απόδοση. Κάθε αντίπαλος είναι μια ξεχωριστή πρόκληση και έχω καταφέρει να βρω λύσεις απέναντί τους. Είναι σημαντικό να κάνω μάτς σαν αυτό” είπε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας, θα αντιμετωπίσει για 8η φορά τον Χουρκάτς στο ATP Tour και προηγείται με 6-1 του 24χρονου Πολωνού, Νο37 στον κόσμο ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη νωρίτερα με 4-6, 6-4, 7-6(4) επί του Μίλος Ράονιτς.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Πρόσω ολοταχώς για κούπα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα