Με δυσκολία στους “4” της Ντόχα η Κβίτοβα

16:41 4/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Πέτρα Κβίτοβα δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της Ανέτ Κόνταβεϊτ. Η 25χρονη Εσθονή αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ωστόσο, η 30χρονη Τσέχα κατάφερε να επικρατήσει με 6-3, 3-6, 6-2 και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Qatar Total Open, μετά από 1 ώρα και 55 λεπτά αγώνα.

Το Νο4 του ταμπλό μπήκε πολύ δυναμικά στο εναρκτήριο σετ. Είχε πολύ καλό πρώτο σέρβις (10/14, 71%) και έβρισκε απάντηση σε κάθε χτύπημα

της αντιπάλου της. Πραγματοποίησε τρία break στο σερβίς της νεαρής Εσθονής, ενώ η ίδια δέχθηκε μόλις ένα. Έτσι, έκανε με ευκολία το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, η Κόνταβεϊτ μπήκε αποφασισμένη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και τα κατάφερε. Ήταν ανώτερη σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια του και με σύμμαχο τα εντυπωσιακά της τρεξίματα κατόρθωσε να οδηγήσει τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Εκεί, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της Πέτρα Κβίτοβα μίλησε. Η Τσέχα επέβαλε τον ρυθμό της και έχοντας ποικιλία και δύναμη στα χτυπήματα της, έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Στα ημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σπουδαίας αναμέτρησης Καρολίνα Πλίσκοβα-Τζέσικα Πέγκουλα.

QATAR TOTAL OPEN DRAW l OOP (+1h)

Γιάννης Μάυρος

The post Με δυσκολία στους “4” της Ντόχα η Κβίτοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα