Άρση Βαρών: Επίθεση του Λεωνίδη στον Πύρρο Δήμα

Άρση Βαρών: Επίθεση του Λεωνίδη στον Πύρρο ΔήμαtnalΠέμ, 03/04/2021 - 15:35

Ο Βαλέριος Λεωνίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα, με αφορμή το θέμα του χρέους προς την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης του 1996 έκανε λόγο για ηθικό κατήφορο του πρώην συναθλητή του και προέδρου της ΕΟΑΒ.

Αναλυτικά, η δήλωση του Λεωνίδη: “Κύριε Δήμα, κυρίες και κύριοι του Δ.Σ. της ΕΟΑΒ,

Η έως τώρα πορεία μου και το ήθος μου, δεν επέτρεψαν σε κανέναν να αφήσει σκιές και υπόνοιες σε βάρος

μου. Επίσης, ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα κάποιον ούτε προσπάθησα να κερδίσω κάτι στην ζωή μου σε βάρος κάποιου άλλου. Πολύ περισσότερο, σε βάρος του αγαπημένου μου αθλήματος, το οποίο πιστεύω ότι τίμησα και τιμώ τόσα χρόνια με την παρουσία μου πάνω στα πλατό και κάτω από αυτά.

Ανακοινώσατε, επί λέξει, στις 22 Φεβρουαρίου: ‘‘οι  κ.κ. Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης χρέωσαν την ομοσπονδία συνολικά με 9.000€ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνου!’’».

Τέσσερις ημέρες αργότερα ανακοινώνετε ότι ο Λ. Σαμπάνης οφείλει στην ΕΟΑΒ 1.484 ευρώ, λόγω της εξόφλησης, εκ μέρους της, οφειλής του προς κινητή τηλεφωνία.

Όποιος, λοιπόν, διαβάσει τις ανακοινώσεις, θα πιστέψει πως εγώ οφείλω στην ΕΟΑΒ το υπόλοιπο, έως τις 9.000 ευρώ, ποσό. Δηλαδή, 7.516!

Περίμενα από εκείνη την ημέρα να παρουσιάσετε τα σχετικά στοιχεία. Κάτι που, έως τώρα, δεν έχετε κάνει. Και πώς να το κάνετε, αφού δεν έχω το παραμικρό χρέος προς την ΕΟΑΒ.

Κύριε Δήμα, σας  αφήνω, πλέον, μόνο σας  στον προσωπικό ηθικό κατήφορο, που έχετε επιλέξει να πάρετε τα τελευταία  χρόνια, και σας θέτω στην κρίση της οικογένειας της άρσης βαρών!»

Off Off tnal Off Off ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Ο Βαλέριος Λεωνίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πύρρου Δήμα, με αφορμή το θέμα του χρέους προς την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 15:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα