Με άνεση στους “32” του ΑΟ η Μούγκου – VIDEO

Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα με τις εμφανίσεις της στην Μελβούρνη. Η 27χρονη Ισπανίδα δεν επηρεάστηκε από την ήττα της στον τελικό του τουρνουά προετοιμασίας Yarra Valley Classic και λίγες ώρες πριν πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο Αυστραλιανό Όπεν, παίρνοντας την πρόκριση για τους “32” της διοργάνωσης.

Το Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη κέρδισε εύκολα την Λουντμίλα Σανσόνοβα για τον δεύτερο γύρο του πρώτου grand slam της σεζόν με 6-3,

6-1. Ήταν ένας θεματικός που αγώνας, ωστόσο διήρκησε μόλις 1 ωρα και 5 λεπτά. Τα απίστευτα δυνατά χτυπήματα και οι τρομερές επιστροφές της “Μούγκου” δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην 22χρονη Ρωσίδα.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Γκαρμπίνιε θα αντιμετωπίσει την Ζαρίνα Ντίγιαζ, η οποία νωρίτερα σήμερα απέκλεισε την Μπερνάρντα Πέρα, κερδίζοντας της με 6-4, 3-6, 6-3.

Στο μεταξύ, η Ίγκα Σβιάτεκ, Νο 17 του κόσμου και κάτοχος του Roland Garros επικράτησε της Καμίλα Τζόρτζι με 6-2, 6-4, σε έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 25 λεπτά. Η 19χρονη Πολωνή ήταν ανώτερη καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open 2021, όπου θα αγωνιστεί απέναντι στην Φιόνα Φέρο.

Τέλος, έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός της Βίνους Γουίλιαμς από την Σάρα Εράνι. Η 33χρονη Ιταλίδα ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο court και κέρδισε εύκολα την Γουίλιαμς με 6-1, 6-0. Επόμενη αντίπαλος της θα είναι η Χσίε, Νο 71 στον κόσμο.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Γιάννης Μαύρος 

The post Με άνεση στους “32” του ΑΟ η Μούγκου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα