Μάτσι για GOAT: “Μάλλον θα έχουμε ισοπαλία”

O θρυλικός προπονητής Ρικ Μάτσι που έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τις αδερφές Γουίλιαμς, τον Άντι Ρόντικ και τη Μαρία Σαράποβα, εξέφρασε την άποψη του σχετικά με το ποιος εκ των Big-3 (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ) θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

“Όλοι αγαπούν τον Φέντερερ λόγω του τρόπου που παίζει, έχει τόση χάρη και είναι πολύ καλλιτεχνικός”, είπε ο Μάτσι σε συνέντευξή του στο Essentially Sports.

“Αν

το κρίνουμε από το πόσα Slams θα κερδίσουν, τότε εκεί μάλλον υπερτερεί ο Τζόκοβιτς εξαιτίας της σταθερότητάς του και της παραμονής του σε τόσο υψηλό επίπεδο, με πολύ λίγα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του”, συνέχισε.

Ενώ λοιπόν οι Big-3 έχουν όλοι τον ίδιο αριθμό Grand Slams (20), ίσως ο Μάτσι να υποδηλώνει ότι ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να ξεπεράσει και αυτό το ρεκόρ.

“Γιατί δεν κάνουμε αυτή τη συζήτηση σε λίγα χρόνια ; Μπορείτε να μου κάνετε την ερώτηση ξανά γιατί νομίζω ότι μένει ακόμη καιρός για να καθοριστεί ποιος είναι ο κορυφαίος”, συνέχισε ο Αμερικανός.

“Ο τίτλος φαίνεται να πηγαίνει προς τον Νόβακ αυτή τη στιγμή. Κατά τη γνώμη μου ο Φέντερερ είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, αλλά ο Νόλε μπορεί στο τέλος να θεωρηθεί ο καλύτερος

Πάντως, μην σταματάτε να υπολογίζετε και τον Ράφα. Νομίζω ότι ίσως υπάρξει ισοπαλία”, ολοκλήρωσε ο Μάτσι, μη μπορώντας να διαλέξει μεταξύ των τριών.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μάτσι για GOAT: “Μάλλον θα έχουμε ισοπαλία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα