Μάρεϊ: “Στόχος μου ένα μετάλλιο”

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, Άντι Μάρεϊ, στοχεύει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου και στη φετινή Ολυμπιάδα του Τόκιο, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση.

Ο 34χρονος Βρετανός, ταξίδεψε στην Ιαπωνία ως ο υπερασπιστής του τίτλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλει να μιμηθεί τα κατορθώματά του από

τις δυο προηγούμενες συμμετοχές του στον ιστορικό θεσμό.

Στις δηλώσεις του από το Τόκιο, τόνισε πως στόχος του είναι ένα μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ δεν θα έλεγε όχι στο… τρίτο διαδοχικό χρυσό του. Το θέμα είναι, βέβαια, αν είναι ικανός να πετύχει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά για εμένα. Ήμουν σημαιοφόρος της Μεγάλης Βρετανίας το 2016 στο Ρίο και μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα στιγμιότυπα της καριέρας μου.

Το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο το 2012, σίγουρα είναι μια απίστευτη στιγμή για εμένα. Για 2η φορά πηγαίνω σε Ολυμπιάδα ως νικητής και ανυπομονώ για την πρόκληση. Οι Ολυμπιακοί είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και σαν αθλητής, προπονούμαι πολύ σκληρά για να δώσω το καλύτερό μου στο Τόκιο.

Σε προσωπικό επίπεδο, στόχος μου είναι να κερδίσω ένα μετάλλιο και γιατί όχι να μην πάρω το χρυσό για τη χώρα μου ;”.

The post Μάρεϊ: “Στόχος μου ένα μετάλλιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα