Ζβέρεφ: “Είμαι ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε για το πόσο λατρεύει να εκπροσωπεί τη χώρα του, τοποθετώντας παράλληλα τον εαυτό του μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Νο5 του κόσμου θα κάνει ντεμπούτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει τοποθετηθεί στο Νο4 του κυρίως ταμπλό, πίσω από τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Στέφανο Τσιτσιπά. 

Ο 24χρονος είχε εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει και στα δύο διπλά (ανδρών, μικτό), αν και η αρχική

του παρτενέρ στο μικτό, Αντζελίκ Κέρμπερ, αποσύρθηκε από τη διοργάνωση. 

“Πάω στο Τόκιο για να διεκδικήσω ένα μετάλλιο για τη Γερμανία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κερδίσω, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένα από τα φαβορί.”, δήλωσε ο Ζβέρεφ

“Νομίζω ότι σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες η ατμόσφαιρα θα είναι ξεχωριστή. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι λόγω του covid-19, αλλά η εμπειρία του Ολυμπιακού χωριού είναι μοναδική.”

“Αγαπάω τη Γερμανία και πάντα μου αρέσει να παίζω για τη χώρα μου. Είναι μοναδικό συναίσθημα να ξέρει ότι όλοι πανηγυρίζουν στα σπίτια τους για σένα.”

Το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα ξεκινήσει το Σάββατο (24/7) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (1/8). Η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/7) στις 05:00 (GR).

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ζβέρεφ: “Είμαι ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα