Απογοήτευσε και αποκλείστηκε ο Ζβέρεφ (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έπαιξε για 2η συνεχόμενη φορά με τη φωτιά και τελικά… κάηκε, μένοντας εκτός Noventi Open από τον 2ο μόλις γύρο.

Ο Νο3 του ταμπλό στο Χάλε και Νο6 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ηττήθηκε στα τρία sets από τον Ούγκο Ουμπέρ και αποχαιρέτησε πρόωρα το 500αρι τουρνουά της χώρας του, απογοητεύοντας με την εμφάνισή του.

Μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ντομινίκ Κέπφερ, ο Ζβέρεφ δεν κατάφερε να επιστρέψει από set πίσω κόντρα στον Ουμπέρ και ηττήθηκε από το Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης

με 7-6(4), 3-6, 6-3.

Ο Γάλλος έπιασε το καλύτερό του επίπεδο στο καθοριστικό set και σε συνδυασμό με την πολύ μέτρια εμφάνιση του Γερμανού, πέρασε στην τελική “8αδα” του θεσμού, όπου θα βρει απέναντί του τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Από την άλλη πλευρά, ο φιναλίστ του 2016 και του 2017 στο Χάλε, Ζβέρεφ, θα πάει να αγωνιστεί στο Wimbledon έχοντας παίξει μόλις δυο ματς στο γρασίδι φέτος, όντας όχι στην καλύτερή του κατάσταση.

Κι αν στο χώμα, δεν τα πήγε άσχημα, κατακτώντας τον τίτλο στο Masters της Μαδρίτης και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros, η grass court season δεν φαίνεται να εξελίσσεται το ίδιο καλά.

Ο Ζβέρεφ, στο Wimbledon του 2019 είχε αποκλειστεί από τον 1ο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Γίρι Βέσελι. Μάλλον, δεν του πάει και πολύ το γρασίδι.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απογοήτευσε και αποκλείστηκε ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα