Μάρει: “Δεν ξέρω αν θα μου δώσουν WC στο Παρίσι”

14:25 9/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Στη Ρώμη βρίσκεται ο Άντι Μάρει ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο Internazionali BNL d’Italia, ωστόσο θα προπονηθεί μαζί με τους κορυφαίους συναδέλφους του προκειμένου να επανέλθει στην κατάσταση που επιθυμεί.

Το πρωί της Κυριακής (09/05) προπονήθηκε με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν στο Foro Italico ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει κλείσει προπόνηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Θέλω να παίξω με τους κορυφαίους γιατί πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει να βελτιώσω το παιχνίδι μου πιο γρήγορα” εξήγησε ο Σκωτσέζος.

Ο Άντι Μάρει, πρώην

Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο123 του κόσμου και δεν έχει αγωνιστεί από τις 03 Μαρτίου όταν αποκλείστηκε απ’τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο 2ο γύρο του ABN AMRO Tournament στο Ρότερνταμ.

Στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή του από το Miami Masters λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, ωστόσο οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Στόχος του είναι να αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει αν οι διοργανωτές του δώσουν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής.

“Δεν με πειράζει αν δεν μου δώσουν wild card. Ας τη δώσουν όπου θέλουν. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολος ο προγραμματισμός αλλά θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες” τόνισε χαρακτηριστικά.

The post Μάρει: “Δεν ξέρω αν θα μου δώσουν WC στο Παρίσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα