Τιμ: Επέστρεψε η αισιοδοξία

10:31 9/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Μετά από ένα αβέβαιο διάστημα και ορισμένα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο Ντόμινικ Τιμ φαίνεται πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την επιστροφή στην τοπ φόρμα του.

Ο Αυστριακός μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Mutua Madrid Open αφού ηττήθηκε από τον Σάσα Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Σαββάτου, ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος, νιώθει καλύτερα και μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς, όταν και πανηγύρισε

τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του στο US Open.

“Ήταν καλύτερο αποτέλεσμα απ’ότι περίμενα. Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη φόρμα, αγωνιστικά και σωματικά. Αλλά φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να κρατήσω την ένταση της εβδομάδας, κάθε ημέρα. Είμαι αισιόδοξος ότι κάθε εβδομάδα που θα παίζω θα είμαι και καλύτερος. Ήταν σημαντικό πολύ για την αυτοπεποίθησή μου να κάνω μια καλή πορεία εδώ. Είμαι χαρούμενος και πιστεύω ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο” είπε ο Τιμ μετά την ήττα με 6-3, 6-4 από τον Ζβέρεφ.

“Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος με την εβδομάδα στη Μαδρίτη. Δεν περίμενα ότι θα παίξω στα ημιτελικά με έναν παίκτη όπως ο Ζβέρεφ. Δεν έχω παράπονο. Θα προσπαθήσω να παίξω καλύτερα στη Ρώμη” πρόσθεσε ο Dominator.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, θα παίξει με έναν εκ των Πέγια-Φούτσοβιτς στο 2ο γύρο του Rome Masters το οποίο ξεκινάει την Κυριακή (09/5) στην Αιώνια Πόλη ενώ διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και βρίσκεται στο πάνω μέρος μαζί με Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τιμ: Επέστρεψε η αισιοδοξία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα