ΜακΕνρό: “Οι Big Three διασκεδάζουν με αυτό που κάνουν”

Ο Τζον ΜακΕνρό, μιλάει για την κυριαρχία των τριών μεγάλων του παγκοσμίου τένις, στα μεγάλα ραντεβού

Άλλο ένα Grand Slam ολοκληρώθηκε και επιβεβαιώθηκε η αδυναμία των νεαρότερων τενιστών να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους του αθλήματος.

Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, πρωταγωνίστησαν σε ένα ακόμη Major τουρνουά, συνεχίζοντας την κυριαρχία τους στο tour.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό των τριών που τους επιτρέπει να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο

στο δρόμο τους;

“Κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, όταν χρειάζεται. Παράλληλα, φαίνεται να διασκεδάζουν με αυτό που κάνουν και προσθέτουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους. Πραγματικά, φαίνεται να περνάνε καλά και αυτό αξίζει περισσότερο το σεβασμό μας σε αυτούς τους τρεις τύπους.

“Ο Τζόκοβιτς έχει γίνει πλέον πολύ αποτελεσματικός στο φιλέ. Δούλεψε σκληρά στο σερβίς, ανανέωσε την ομάδα του και επανέφερε την παλιά φρουρά.

“Όλα αυτά που κάνουν ο καθένας τους, κάνει πολύ δύσκολο το εγχείρημα να νικηθούν στα πέντε σετ” τόνισε χαρακτηριστικά ο εφτά φορές πρωταθλητής σε Grand Slam, Τζον ΜακΕνρό.

Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς έχουν κατακτήσει 15 τίτλους στο Wimbledon από το 2003 και μετά και μόνο ο Άντι Μάρει κατάφερε να “κλέψει” δύο τρόπαια σε αυτό το διάστημα.

The post ΜακΕνρό: “Οι Big Three διασκεδάζουν με αυτό που κάνουν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα