Βάϊντα: “Μπορεί να το κάνει”

Βέβαιος ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ σε κατακτήσεις Grand Slam, εμφανίστηκε ο προπονητής του Σέρβου

O Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε τα 16 Grand Slam καριέρας, κατακτώντας τον 4ο Major τίτλο του στις πέντε τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις και πλησίασε στα δύο GS τον Ράφαελ Ναδάλ (18) και στα τέσσερα τον Ρότζερ Φέντερερ (20).

Η κουβέντα για τον άτυπο τίτλο του GOAT έχει πάρει φωτιά και ο άνθρωπος που

έχει μεταμορφώσει ξανά τον Σέρβο σε μια ανίκητη τενιστική μηχανή, ο Μάριαν Βάιντα, πιστεύει ότι ο Νόλε μπορεί να ξεπεράσει τον Φέντερερ στις κατακτήσεις Grand Slam.

Ο Σλοβάκος προπονητής, μιλώντας για τον φοβερό τελικό του Wimbledon ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Φέντερερ, είπε: “Επικός τελικός. Δύο σπουδαίοι πρωταθλητές, ο ένας απέναντι στον άλλον. Επιβεβαιώθηκε πόσο δυνατός πνευματικά είναι ο Νόβακ. Από πλευράς συναισθημάτων, ήταν ένας από τους καλύτερους τελικούς. Κέρδισε όλα τα tie break κόντρα στον Ρότζερ κι αυτό είναι απίστευτο. Ήταν εκεί όταν έπρεπε”.

Όσον αφορά, στο ερώτημα αν ο Τζόκοβιτς μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των 20 Grand Slam του Φέντερερ, ο Βάιντα ήταν ξεκάθαρος: “Φυσικά και μπορεί”

Ο Βάιντα επέστρεψε στην ομάδα του Σέρβου τον Απρίλιο του 2018 και μαζί του πανηγύρισε άλλους τέσσερις Grand Slam τίτλους, σε πέντε Major διοργανώσεις.

Σημαντική, όπως αποδείχθηκε, ήταν και η προσθήκη του Γκόραν Ιβανίσεβιτς στην ομάδα, λίγο πριν την έναρξη του φετινού Wimbledon.

The post Βάϊντα: “Μπορεί να το κάνει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα