Λύγισε τον Φερού ο Ζβέρεφ, πέρασε ο Σταν – VIDEO

Στα προημιτελικά του Ακαπούλκου οι Ζβέρεφ, Βαβρίνκα, Ίσνερ και Ντε Μινόρ

Στο ματς με το οποίο έκλεισε η αυλαία της συναρπαστικής ημέρας την Τετάρτη στο Abierto Mexicano, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ λύγισε τον αξιόμαχο Νταβίντ Φερέρ, στο τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού στο Ακαπούλκο.

Ο Φερού, τέσσερις φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης (2010-12, 2015), κατάφερε να προκαλέσει τον νεαρότερο αντίπαλό για του για ένα σετ, όμως ηττήθηκε με 7-6(0), 6-1 απ’το Νο2 του ταμπλό,

αγωνιζόμενος για τελευταία φορά μπροστά στους Μεξικανούς που τον αποθέωσαν.

Το πρώην Νο3 και νυν Νο145 του κόσμου, θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο Mutua Madrid Open τον Μάϊο.

O 36χρονος Φερέρ ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και πήρε προβάδισμα με 3-0 games, όμως ο Ζβέρεφ αφυπνίστηκε έγκαιρα και με ένα επιβλητικό tie break, πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ, ο 21χρονος Γερμανός ήταν ασυναγώνιστος και με δύο breaks, έφτασε στη νίκη και στην πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει τον Άλεξ ντε Μινόρ ο οποίος πήρε με walk over το εισιτήριο για τους “8”, μετά την απόσυρση του Φελισιάνο Λόπεζ.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), καθώς ξεκίνησε αμέσως μετά την 3ωρη επική μονομαχία των Ναδάλ, Κύργιου.

Relentless…

Alexander Zverev closes the books on four-time champ David Ferrer 7-6(0) 6-1 to book his spot in the quarter-finals at @AbiertoTelcel pic.twitter.com/K6oov3XJm3

Tennis TV (@TennisTV) 28 Φεβρουαρίου 2019

Vamos Ferru!

Acapulco says goodbye to four-time champion @DavidFerrer87 for the final time. #AMT2019 pic.twitter.com/draqPwKvyH

Tennis TV (@TennisTV) 28 Φεβρουαρίου 2019

Λίγο νωρίτερα, ο Στάνισλας Βαβρίνκα έβγαλε 32 winners στην εντυπωσιακή νίκη με 7-6(5), 6-4 επί του Νο7 του ταμπλό, Στιβ Τζόνσον και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικ Κύργιο που έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο1 της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 33χρονος Ελβετός, Νο44 στον κόσμο, προηγείται με 3-2 στις νίκες του Κύργιου, σε ένα έντονο rivalry με προσωπικές προεκτάσεις.

Νικητής του αμερικανικού εμφυλίου αναδείχθηκε ο Τζον Ίσνερ που επικράτησε 6-4, 6-4 του Σαμ Κουέρι, και θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στη νίκη με 6-0, 6-2 επί του Πίτερ Γκόζοφτσικ.

BIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Λύγισε τον Φερού ο Ζβέρεφ, πέρασε ο Σταν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα