Λιούμπισιτς: “Καμία έκπληξη αν ο Νόλε δεν παίξει ξανά το 2021”

Ο πρώην Νο3 του κόσμου και μέλος του προπονητικού τιμ του Ρότζερ Φέντερερ, δήλωσε ότι δεν θα εκπλαγεί αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφασίσει να μην ξαναπαίξει το 2021, μετά την ήττα του στον τελικό του US Open.

Ο 34χρονος, ο οποίος στη Νέα Υόρκη έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος τενίστας, μετά από τον Ροντ Λέιβερ (1969), που φτάνει στο ημερολογιακό σλαμ, μετά την ήττα από τον Ντανιίλ

Μεντβέντεφ άφησε μετέωρο στο αν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

“Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τίποτα, δεν έχω σχεδιάσει τίποτα, δεν ξέρω αν θα παίξω οπουδήποτε”, είχε πει. 

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός η αίσθηση ότι ο Σέρβος και Νο1 του κόσμου δεν θα επιστρέψει στα κορτ μέχρι το τέλος της σεζόν αυξάνεται δεδομένου ότι ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στη Σερβία και θεωρείται απίθανο ότι θα γυρίσει στις ΗΠΑ για το Indian Wells που ακολουθεί. 

Ο Λιούμπισιτς πάντως θέλει να δει τον Σέρβο τόσο στο Παρίσι (στο τελευταίο Masters για φέτος), όσο φυσικά και στους τελικούς του Τορίνο. 

“Θα ήθελα να δω τον Τζόκοβιτς στο Παρίσι και στους τελικούς του Τορίνο, ωστόσο δεν θα εκπλαγώ αν αποφάσιζε να μην παίξει ξανά τένις για το υπόλοιπο της σεζόν”, δήλωσε ο Κροάτης. 

Όσο για τον ίδιον τον Φέντερερ ο Λιούμπισιτς τόνισε: “Ο Φέντερερ δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επιστροφή του.”

The post Λιούμπισιτς: “Καμία έκπληξη αν ο Νόλε δεν παίξει ξανά το 2021” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιούμπισιτς, Τζόκοβιτς, “Δεν,lioubisits, tzokovits, “den