Μπάρτι: Αποσύρθηκε από το Indian Wells – Αμφίβολη για τα Finals

H Νο1 του κόσμου αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Indian Wells της επόμενης εβδομάδας, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του προτελευταίου Masters 1000 της φετινής χρονιάς. Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη απόφαση υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το αν θα δούμε την 25χρονη Αυστραλή στα κορτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Μπάρτι, η οποία στο τουρνουά του 2019 του Indian Wells έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο, μετά την ήττα από την Ελίνα Σβιτολίνα, δεν έχει αγωνιστεί μετά από τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του US Open, από

την Σέλμπι Ρότζερς.

World No. 1 Ash Barty has withdrawn from #BNPPO21. pic.twitter.com/9r3ZbQ71EE

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) September 27, 2021

Μπορεί να απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά της Καλιφόρνια, ωστόσο νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο προπονητής της Κεργκ Τίζερ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τους τελικούς της WTA, που μεταφέρθηκαν από την Κίνα στο Μεξικό τον ερχόμενο Νοέμβριο, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μπάρτι να μην υπερασπιστεί τον τίτλο της. 

“Είναι μια απόφαση για την οποία θα πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε αρκετά με την Ας”, είχε δηλώσει ο Τίζερ. 

Όπως τονίζει το περιβάλλον της Μπάρτι, προτεραιότητά της μετά από μια απαιτητική χρονιά που την είδε να κατακτά 5 τίτλους (ανάμεσά τους και το Wimbledon), αλλά και να σφραγίζει για μια ακόμη χρονιά το Νο1, είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Australian Open του Ιανουαρίου του 2022.

Η Μπάρτι είναι η 6η (για την ώρα) παίκτρια που αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά της Καλιφόρνια, μετά από τις Ναόμι Οσάκα, Σερίνα Γουίλιαμς, Γιοχάνα Κόντα, Τζένιφερ Μπρέιντι και Εκατερίνα Αλεξάντροβα, κάτι που σημαίνει ότι η Αρίνα Σαμπαλένκα θα είναι το Νο1 στο ταμπλό, ενώ στο Νο8 θα ανέβει η Μαρία Σάκκαρη.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μπάρτι: Αποσύρθηκε από το Indian Wells – Αμφίβολη για τα Finals appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα