Λεμεσός: Νταμπλ τίτλων για Αλανισβίλι

Η εξαιρετική εβδομάδα στο 100άρι τουρνουά Juniors στη Λεμεσό ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Άρτεμις Ασλανισβίλι με την 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια να κατακτά τον τίτλο τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. 

Μάλιστα αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε 100άρι Junior τουρνουά για την Ασλανισβίλι και στο μονό και στο διπλό, όπως και για την Παναγιωτίδου στο διπλό. 

H Ασλανισβίλι κέρδισε στον τελικό του Σαββάτου την Πολωνή και Νο11 του ταμπλό, Άννα Κμιέτσικ με 7-6(5), 7-5 κατακτώντας τον

τίτλο, παίρνοντας τη δική της ρεβάνς για τον χαμένο τίτλο στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Γενάρη. Για την 17χρονη ήταν ο πρώτος τίτλο μέσα στη χρονιά, αλλά και ο 3ος ITF Juniors συνολικά μετά από εκείνους τους δύο στα 60άρια τουρνουά σε Πρέβεζα και Κέρκυρα το 2023. 

Λίγες ώρες αργότερα η Ασλανισβίλι μαζί με την Παναγιωτίδου κέρδισαν και στον τελικό του διπλού τις Βρετανίδες και Νο1 του ταμπλό, Χάνα Ριντ και Χάνα Ριλάτ με 6-2, 6-4. Όπως και στο μονό έτσι και στο διπλό αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε 100άρι τουρνουά για την 17χρονη και ο 3ος συνολικά μετά από το 60άρι στην Πρέβεζα το 2023 και το J4 στην Κέρκυρα το 2022. 

Όσο για την Παναγιωτίδου αυτός ήταν επίσης ο κορυφαίος τίτλος στη μέχρι τώρα πορεία της στο διπλό, αλλά και ο 4ος συνολικά μετά από τα 30άρια τουρνουά σε Πέγια και Βελιγράδι το 2023, αλλά και το J5 στα Τίρανα το 2022. 

The post Λεμεσός: Νταμπλ τίτλων για Αλανισβίλι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεμεσός, Νταμπλ, Αλανισβίλι,lemesos, ntabl, alanisvili