Λεμεσός: Για δύο τίτλους θα παίξει η Ασλανισβίλι

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στο 100άρι τουρνουά Juniors που διεξάγεται στη Λεμεσό, με την 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει την πρόκριση στον τελικό τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. 

Στον ημιτελικό της Παρασκευής ο οποίο καθυστέρησε λόγω της βροχής που έπεφτε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, η Νο2 του ταμπλό, επικράτησε της 16χρονης Ρωσίδας, Ντάρια Κουζνέτσοβα με 6-7(6), 6-2, 7-6(2), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνή και Νο11 του ταμπλό Άννα Κμίετσικ, η οποία

κέρδισε τον “εμφύλιο” κόντρα στην Μάγια Παβέλσκα με 6-2, 6-2. 

Για την Ασλανισβίλι, αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός σε 100άρι τουρνουά, μετά από εκείνον στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Ιανουάριο. 

Εκτός όμως από το μονό η 17χρονη θα αγωνιστεί και στον τελικό του διπλού, καθώς μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισαν στον ημιτελικό τις Σουηδές Έντιντ Κόσμο και Φρεντερίκα Ράνστομ με 6-3, 7-5. 

Στον τελικό του Σαββάτου οι δύο Ελληνίδες τενίστριες θα παίξουν απέναντι στις Νο1 του ταμπλό Βρετανίδες, Χάνα Ριντ και Χάνα Ριλάτ που κέρδισαν τις Σουηδές και Νο3 του ταμπλό, Τίλντα Λάρσον και Ιζαμπέλα Σβαν με 6-1, 4-6, 10-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ασλανισβίλι μετά το 1ο set στο διπλό είχε ένα τράβηγμα, ωστόσο συνέχισε τον αγωνα. Θυμίζουμς ότι η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και πριν τον τελικό της Κωνσταντινούπολης τον Ιανουάριο. 

The post Λεμεσός: Για δύο τίτλους θα παίξει η Ασλανισβίλι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα