Ηράκλειο: Νέα “διπλή” πρόκριση για τον Σκορίλα

Διπλή αποστολή είχε και σήμερα ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται την τρέχουσα εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας νίκησε σε μονά και διπλά, και πανηγύρισε διπλή πρόκριση.

Συγκεκριμένα, στα μονά αντιμετώπισε τον 19χρονο Ισραηλινό qualifier, Ρον Έλουκ, και πήρε τη

νίκη με 7-6(8), 6-3, μετά από 2 ώρες και 14 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ. Στην 4άδα θα αντιμετωπίσει τον 26χρονο Ουκρανό, και Νο3 του ταμπλό, Όλεγκ Πριόντκο.

Για να φτάσει ως εδώ, επικράτησε αρχικά του 25χρονου Αμερικανού, Τζέικ Βαν Έμπρουχ, νικώντας τον με 6-3, 6-2, ενώ στο δεύτερο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του 22χρονου Ιταλού, Σάμιουελ Πιερί, με 6-3, 6-3.

Όσον αφορά τα διπλά, ο Σκορίλας συνεργάζεται με τον Αριστοτέλη Θάνο, και μετρούν από κοινού τρεις διαδοχικές νίκες. Σήμερα κατάφεραν να κερδίσουν τους No1 του ταμπλό, Δημήτρη και Μιχάλη Σακελλαρίδη, με 4-6, 7-5, 10-8, μετά από μία ώρα και 32 λεπτά.

Στην πρεμιέρα τους επιβλήθηκαν των Μιχάι Αλεξάντρου Κόμαν (Ρουμανία) και Μάθιου Γουίλιαμ Ντόναλτν (Τσεχία) με 7-5, 6-3, και στα προημιτελικά επικράτησαν των Γίαν Ματίας Ντι Νατάλε (Αργεντινή) και Λορένζο Σιαμπάσι (Ιταλία) με 6-3, 3-6, 10-8.

Στον τελικό θα κοντραριστούν με τους Σλοβάκους, αλλά και No3 του ταμπλό, Τόμας Λάνικ και Σάμιουελ Πούσκαρ. Τόσο το ματς στα ημιτελικά, όσο και ο τελικός στα διπλά θα γίνουν αύριο Σάββατο (16/3), με τον Σκορίλα να έχει μπροστά του μια νέα διπλή αποστολή.

The post Ηράκλειο: Νέα “διπλή” πρόκριση για τον Σκορίλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα